Гарячий шоколад по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний, тягучий, ароматний напій сподобається дорослим і дітям. Головне, що він буде натуральним, без хімічних домішок. Обов'язково порадуйте себе цим десертом!
Рецепт традиційний, тому готуйте строго за рецептом і точно дотримуйтеся дозування.
- Шоколад - 100 грам
- Молоко - 350 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Ванілін - 1 щіпка
- Обкладинка - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
Підготуйте інгредієнти.
Шоколад поламайте, додайте 2 ложки молока і розтопіть на повільному вогні.
Додайте молоко, що залишилося, перемішайте.
Додайте всі інгредієнти, трохи поваріть до загустіння.
Подавайте з паличками кориці. Пригощайтеся!