Рецепт Вершково-сирний соус фото

Вершково-сирний соус
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Вершки , Сир , Пармезан
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Соуси , Для птахів , До м'яса , До риби
Кількість порцій: 1
Час приготування: 30 хв.

Цей смачний вершково-сирний соус стане прикрасою для багатьох м'ясних чи рибних страв. Соус виходить дуже ситним, звичайно його не можна назвати дієтичним, але смакові якості на першому місці.

Опис приготування:

Це дуже хороший і простий рецепт приготування вершково сирного соусу. Такий соус підійде до м'яса, риби або птиці. А також стане прекрасною закускою до овочів або гарніру. Для приготування використовуються найпростіші інгредієнти: вершки, сир твердий, сіль, перець, масло вершкове і борошно. Готовий соус можна прикрасити зеленню (петрушкою або кропом). Хай щастить!

  • Вершкове масло - 40 грам
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Вершки - 200 грам(11%)
  • Сир пармезан - 100 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
вершково-сирний соус - фото крок 1
Поставте сковороду на середній вогонь, розтопіть вершкове масло. Всипте борошно і перемішайте, до однорідної маси.
вершково-сирний соус - фото крок 2
Поступово маса повинна придбати коричневий колір.
вершково-сирний соус - фото крок 3
Додаємо вершки і розмішуємо всю масу віночком. Розмішуємо так, щоб не було грудочок. Доводимо до кипіння.
вершково-сирний соус - фото крок 4
Сіль і перець додаємо за смаком.
вершково-сирний соус - фото крок 5
Потім додаємо тертий сир і перемішуємо. Чекаємо поки сир розплавиться.
вершково-сирний соус - фото крок 6
Все готово! Я використовував соус із запеченою філе тілапії. Смачного!

Схожі рецепти