Рецепт Вершково-часниковий соус для курки фото

Вершково-часниковий соус для курки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Вершки , Часник
Вагітним і годуючим
На швидку руку
Соуси , Для птахів
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Найсмачніший і простий соус, який мені доводилося готувати, це безумовно вершково-часниковий. Такий соус ідеально підходить до курки і іншим видам м'яса. Ніжний, ароматний і апетитний.

Опис приготування:

Дивіться? як приготувати вершково-часниковий соус для курки. Соус готується на основі густих і жирних вершків, сиру пармезан (можна замінити звичайним твердим) і часнику. Спеції кладіть до смаку, досить додати сіль і перець. Хай щастить!

  • Вершки - 450 мілілітрів
  • Сир пармезан - 120 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
вершково-часниковий соус для курки - фото крок 1
На середньому вогні кип'ятимо вершки, і додаємо тертий пармезан.
вершково-часниковий соус для курки - фото крок 2
Перемішуємо, щоб сир розтанув. Додаємо спеції за смаком.
вершково-часниковий соус для курки - фото крок 3
Додаємо трохи рослинного масла. Також кидаємо пропущений через прес часник. Перемішуємо і знімаємо з вогню через 2 хвилини.
вершково-часниковий соус для курки - фото крок 4
Готовий соус остудіть і додайте подрібнену зелень. Смачного!

Схожі рецепти