Вершково-грибний соус для м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Соуси з шматочками грибів є моїми улюбленцями. І такий варіант до м'ясного найбільш приємний, адже гриби мають неповторний аромат і смак. Читайте, як приготувати вершково-грибний соус для м'яса.
Люблю їсти грибний соус з яловичиною. Це просто неймовірний смак. До такої страви ідеальний гарнір з картоплі. Взагалі з таким соусом можна з'їсти що завгодно! Дуже рекомендую!
- Лісіцкі - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Вершки 20% - 1 літр
Лисички миємо й дрібно нарізаємо на дошці. Так само чинимо з очищеним від лушпиння цибулею. Якщо гриби були заморожені, то розморожуємо їх заздалегідь, щоб стекла рідина.
Обсмажуємо порізані інгредієнти на сковорідці. Як тільки маса стане золотистою, додаємо в неї жирні вершки. Солимо і кладемо спеції на свій смак.
Далі досипаємо борошно. Даємо масі трохи обсмажити, щоб соус став густим. Як закипить, прибираємо з плити. Подаємо до м'яса в гарячому вигляді!