Суп з ковбасою і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасна ідея для обіду - приготувати суп з ковбасою і яйцем. Вкрай просто і неймовірно смачно, так можна охарактеризувати даний супчик. Готується досить швидко, виходить чудово!
Хочу з вами поділитися рецептом приготування супу з ковбасою і яйцем. Для початку поставте варитися в підсоленій воді картопля. Тим часом приготуйте засмажку з ковбаси і лука порею. Додайте зажарку в суп, також додайте перець болгарський, часник, перець чорний мелений, перець горошком, гвоздику. В самому кінці кладемо в суп плавлений сир і розмішуємо до повного розчинення. Прикрашаємо блюдо вареними яйцями і зеленню. Хай щастить!
- Ковбаса докторська - 300 грам
- Цибуля пориста - 1 штука
- Картопля - 4 штуки
- Перецьь болгарський - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Сир плавлений - 70 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Кріп - За смаком
- Паприка - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Лавровий лист - 1 штука
- Перецьь горошком - За смаком
- Яйця варені - 1-2 штук (в круту)
- Гвоздика - За смаком

Картоплю ріжемо кубиками.

Залийте картопля водою і поставте варитися, не забудьте посолити.

Тим часом дрібно нарізаємо ковбасу і цибулю порей. Обсмажуємо на рослинному маслі з усіх боків.

Обсмажені цибулю порей і ковбасу додайте в каструлю з супом.

Дрібно наріжте болгарський перець.

Часник також дрібно нарізаємо.

Додаємо в суп наступні інгредієнти: перець болгарський, часник, чорний перець, перець горошком, гвоздику.

Киплячий суп знімаємо з вогню, додаємо плавлений сир і ретельно розмішуємо в супі.

Готовий суп настояти 10 хвилин, додати розрізані навпіл варені яйця і зелень. Смачного!