Квасолевий суп з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Квасолевий суп - це не тільки смачне, але і дуже поживне перша страва. Приготоване з ковбасою, воно стає ще більш ситним, тому може з успіхом замінити і друге.
Пропоную Вашій увазі рецепт приготування квасоляного супу з ковбасою. Квасолевий суп - це саме по собі смачно, а приготований з ковбасою - взагалі смакота! Цю страву можна подавати з чорним хлібом або грінками.
- Консервована квасоля у власному соку - 2 штуки (в банках)
- Капуста - 1/4 частини
- Морква - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Стебло селери - 1 штука
- Ковбаса - 300 грам
- Курячий бульйон - 1 літр
- Вино біле сухе - 100 мілілітрів
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Морква дрібно нарізаємо або натираємо на буряковій тертці.
2. Цибулю і часник теж дрібно нарізаємо.
3. Потім обсмажуємо моркву, цибуля і часник на сковороді з рослинним маслом.
4. Подрібнюємо селера. Додаємо його в сковороду.
5. Далі вливаємо до овочів біле вино. Смажимо все 3-4 хвилини.
6. Тим часом кубиками нарізаємо ковбасу. Додаємо до овочів. Можна також додати дрібно нарізану цибулю-порей. Тушкуємо до готовності.
7. Нашінковиваем або дрібно нарізаємо капусту.
8. Кладемо її в каструлю, заливаємо одним літром бульйону і ставимо на вогонь.
9. У киплячий бульйон додаємо промиту консервовану квасолю і обсмажені з ковбасою овочі. Солимо, перчим, ретельно перемішуємо всі компоненти. Ми залишаємо гаситися на слабкому вогні приблизно 20 хвилин.
10. Квасолевий суп з ковбасою готовий! Смачного!