Швидкий квасолевий суп
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас немає багато часу на приготування обіду, спробуйте зробити цей швидкий квасолевий суп. Він готується з консервованої квасолі і інших овочів. Просто і неймовірно смачно!
Перед вами - простий рецепт приготування швидкого квасоляного супу. Кабачки трьом на тертці і заливаємо лимонним соком. Морква, цибуля і перець подрібнюємо і обсмажуємо на маслі в каструлі. Додаємо кабачки, наливаємо томатний сік. Тушкуємо блюдо 10 хвилин. Потім додаємо квасоля і вливаємо воду. Варимо суп ще деякий час (до готовності). В кінці додаємо часник і зелень. Хай щастить!
- Квасоля консервована - 1 штука (банку червоної квасолі)
- Кабачки - 250 грам
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Сік томатний - 500 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Сік лимонний - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
- Кріп - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Сік томатний - За смаком
Натріть м'якоть кабачків на тертці, залийте її лимонним соком. Відставте в сторону.
Розігріваємо каструлю з рослинним маслом, додаємо в неї подрібнені овочі: цибуля, морква і перець. Обсмажуємо пару хвилин.
Додайте кабачки, протушкувати 3-4 хвилини, додайте томатний сік. Тушкуємо ще 10 хвилин.
Кладемо в каструлю квасоля (без рідини). Заливаємо воду до позначки 1, 5 L.
Прокип'ятіть суп 10 хвилин на повільному вогні. Видавіть часник, додайте подрібнену зелень + спеції за смаком.
Смачного!