Рецепт Квасолевий суп без м'яса фото

Квасолевий суп без м'яса
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Біла квасоля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , Корисний обід
Супи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Ви вегетаріанець? Соблюдаете пост? А може вам просто захотілося чогось легкого, без м'яса? Тоді вам сюди. Рецепт ситного, корисного і при цьому ще й дуже смачного супу прямо зараз!

Опис приготування:

Коли чуєш словосполучення"пісний суп" або"суп без м'яса" найчастіше уявляєш собі якийсь сумний набір продуктів без смаку, без кольору і запаху. І дуже сильно при цьому помиляєшся! Уміло приготовлений квасолевий суп без м'яса може бути і ситним і смачним. І при цьому ще й дуже корисним. А завдяки тому, що в квасолі міститься маса білка, цей супчик ще і відмінно заряджає енергією. Так що не варто боятися супів без м'яса. Готуйте їх із задоволенням!

  • Біла квасоля - 2 склянки
  • Картопля - 3 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Сушений базилік - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
квасолевий суп без м'яса - фото крок 1
Квасоля промити, замочити на ніч.
квасолевий суп без м'яса - фото крок 2
Замочену квасолю ще раз промити, перекласти в каструлю з підсоленою водою і варити протягом 30 хвилин.
квасолевий суп без м'яса - фото крок 3
Морква вимити, почистити, натерти на терці.
квасолевий суп без м'яса - фото крок 4
Цибулю почистити, нарізати кубиками.
квасолевий суп без м'яса - фото крок 5
Картопля вимити, почистити, нарізати кубиками.
квасолевий суп без м'яса - фото крок 6
У сковороду налити трохи рослинного масла, прогріти його, додати підготовлені моркву і цибулю. Обсмажити до золотистого кольору.
квасолевий суп без м'яса - фото крок 7
У каструлю з квасолею додати картоплю і обсмажені овочі. Варити 30 хвилин. Для 10 хвилин до закінчення готування покласти лавровий лист, сушений базилік, сіль, перець. Після закінчення готування суп вимкнути, додати подрібнений в чеснокодавке часник. Дати настоятися. Смачного!

Схожі рецепти