Гороховий суп без м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Можна зварити гороховий суп без м'яса ані трохи не гірше, просто додавши туди ковбаски.
Вибір ковбаски для горохового супу за Вами, я віддаю перевагу копчені сорти, щоб надати супу аромат і смак багаття. Якщо взагалі не хочете додавати ковбасу, то використовуйте просто бульйонний кубик для наваристого.
- Горох - 200 грам
- Вода - 1 літр
- Ковбаса - 50-70 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 1 штука
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль, спеції - За смаком
- Кріп - 1 пучок
1. Приготуємо продукти.
2. Спочатку потрібно підготувати горох до варіння. Для цього його потрібно замочити і промити. Прибрати зіпсовані зерна.
3. Відварити горох в киплячій солоній воді до повної готовності. Час залежить від сорту і величини гороху.
4. Наріжте овочі для заправки супу.
5. Обсмажуйте цибулю і моркву до готовності на олії рослинній.
6. Відставте готові овочі.
7. Поріжте картоплю.
8. Додайте його в суп. Варіть до готовності картоплі. Корегуйте сіль, враховуючи, що ковбаса буде солоної.
9. Поріжте соломкою ковбасу.
10. Дрібно порубати ножем кріп.
11. Заправляємо суп смаженими овочами, ковбасою і кропом. Проварюємо 1 хвилину і вимикаємо. Суп готовий.