Смачний гороховий суп без м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Горох чудовий тим, що він поєднується як з м'ясом, так і з овочами. Тому з нього можна з легкістю приготувати відмінний суп з овочів, але без м'яса - дієтичний варіант.
Обожнюю гороховий суп, скільки себе пам'ятаю - це моя улюблена страва. Отже, відваріть до готовності горох, не забувши його попередньо замочити на кілька годин. Додайте в каструлю картоплю. Цибуля з морквою трохи обсмажте на вершковому маслі і також додайте в суп. Додати сіль, киньте лавровий лист і спеції за смаком, проваріть ще 15 хвилин і відставте з вогню. На стіл подавайте зі свіжою зеленню і сухариками. Смачного!
- Горох - 1 Склянка
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, спеції - За смаком
- Вода - 2, 5 L
Горох попередньо замочіть, потім киньте в киплячу воду і варіть 1, 5 годину.
Картопля поріжте кубиками і киньте в каструлю до гороху.
Морква потріть, наріжте цибулю.
Цибуля з морквою трохи обсмажте на вершковому маслі і відправте в каструлю. Додати сіль, киньте лавровий лист і спеції за смаком, проваріть ще 15 хвилин і відставте з вогню. На стіл подавайте зі свіжою зеленню і сухариками.