Смачний маринад для м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Для того щоб м'ясо вийшло соковитим, його необхідно правильно приготувати і, звичайно ж, вибрати шматок гарної якості. Однак також значну роль відіграє Маринівка перед початком готування.
Тому я підготувала рецепт того, як приготувати смачний маринад для м'яса. Спробуйте застосовувати його до різних видів м'яса, але найкраще він буде поєднуватися зі свининою. Ви відчуєте, як змінюється смак, коли ви заздалегідь замарінуете його. М'ясо буде трохи застарий і соковитим, але залишиться ніжним.
- Гірчиця французька в зернах - 100 мілілітрів
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Соєвий соус - 100 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
- Приправа для м'яса - 0, 5 чайних ложки
- Часник - 2 зубчики
У мисці змішайте гірчицю з приправою, перцем і сіллю.
Chesnok чистий, пропустіть через чеснокодавку і в миску.
Тепер влийте соєвий соус і масло. Добре перемішайте все.
Даним маринадом слід добре обмазати м'ясо, ставив його маринуватися мінімум на 10 годин.