Маринад для м'якого м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете приготувати вдома ніжне і соковите м'ясо, скористайтеся цим рецептом. Вдалий варіант маринаду зробить ваше блюдо м'яким, смачним і виразним. Гості та близькі залишаться задоволені!
Розповім, як приготувати маринад для м'яса. Рецепт максимально простий, а всі необхідні інгредієнти, як правило, завжди є вдома. Замаринувати м'ясо за цим рецептом можна будь: свинину, курку, яловичину, причому не важливо - вирізка це або м'ясо на кістці. Маринад абсолютно універсальний і підійде як для запікання м'яса в духовій шафі, для смаження на сковороді і для приготування шашликів на мангалі.
- М'ясо - 500 грам (будь-який)
- Яйце - 1 штука
- Гірчичний - 0, 5 Ст. Ложки
- Томатна паста - 0, 5 Ст. Ложки
- Крохмаль - 0, 5 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком (для м'яса)
Підготуйте всі інгредієнти.
Для маринаду вбийте в миску одне яйце.
Додайте до нього гірчицю, томатну пасту і перемішайте. Влийте рослинне масло, додайте крохмаль, сіль і улюблені спеції.
Все перемішайте.
М'ясо, якщо необхідно, наріжте шматочками (у мене реберця), додайте маринад і ретельно перемішайте. Накрийте миску плівкою і приберіть в холодильник мінімум на 8 годин.
Обсмажте м'ясо не накриваючи кришкою на сильному вогні з двох сторін до золотистої скоринки. Потім, якщо м'ясо ще сире, накрийте його кришкою і на маленькому вогні тушкуйте до готовності. М'ясо виходить дуже ніжне!
Смачного!