Рецепт Маринад для м'якого м'яса фото

Маринад для м'якого м'яса
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На природу
Гарячі страви, Шашлик

Якщо ви хочете приготувати вдома ніжне і соковите м'ясо, скористайтеся цим рецептом. Вдалий варіант маринаду зробить ваше блюдо м'яким, смачним і виразним. Гості та близькі залишаться задоволені!

Розповім, як приготувати маринад для м'яса. Рецепт максимально простий, а всі необхідні інгредієнти, як правило, завжди є вдома. Замаринувати м'ясо за цим рецептом можна будь: свинину, курку, яловичину, причому не важливо - вирізка це або м'ясо на кістці. Маринад абсолютно універсальний і підійде як для запікання м'яса в духовій шафі, для смаження на сковороді і для приготування шашликів на мангалі.

  • М'ясо - 500 грам (будь-який)
  • Яйце - 1 штука
  • Гірчичний - 0, 5 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 0, 5 Ст. Ложки
  • Крохмаль - 0, 5 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком (для м'яса)
маринад для м'якого м'яса - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
маринад для м'якого м'яса - фото крок 2
Для маринаду вбийте в миску одне яйце.
маринад для м'якого м'яса - фото крок 3
Додайте до нього гірчицю, томатну пасту і перемішайте. Влийте рослинне масло, додайте крохмаль, сіль і улюблені спеції.
маринад для м'якого м'яса - фото крок 4
Все перемішайте.
маринад для м'якого м'яса - фото крок 5
М'ясо, якщо необхідно, наріжте шматочками (у мене реберця), додайте маринад і ретельно перемішайте. Накрийте миску плівкою і приберіть в холодильник мінімум на 8 годин.
маринад для м'якого м'яса - фото крок 6
Обсмажте м'ясо не накриваючи кришкою на сильному вогні з двох сторін до золотистої скоринки. Потім, якщо м'ясо ще сире, накрийте його кришкою і на маленькому вогні тушкуйте до готовності. М'ясо виходить дуже ніжне!
маринад для м'якого м'яса - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти