Маринад для м'яса по-французьки
(покроковий рецепт з фото)
Соковите і м'яке м'ясо неможливо отримати без правильного приготування і хорошого маринаду. Для кожного виду він повинен бути свій, та й смак страви від цього змінюється. Я розповім про класичному варіанті.
Я описала, як приготувати маринад для м'яса по-французьки. Рецепт дуже простий, як і його склад: кефір з сіллю. Але якщо ви любите пікантний смак, то всипте гострі приправи. Найкраще підходить свинина, вона вийде в міру жирної і м'якою. Даної кількості вистачить на 6 повноцінних порцій.
- Кефір - 100 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Спеції для м'яса - За смаком
М'ясо промийте, а потім наріжте на 6 шматочків товщиною в 1 см.
Викладіть свинину в глибоку миску. Залийте його кефіром. Додайте спеції, перець і сіль.
Залиште м'ясо маринуватися на 1-2 години в холодильнику. А потім приступайте до приготування, не змиваючи маринад.