Рецепт Маринад для м'яса по-французьки фото

Маринад для м'яса по-французьки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти, Кефір
Вегетаріанське харчування
На природу
Соуси, Маринади

Соковите і м'яке м'ясо неможливо отримати без правильного приготування і хорошого маринаду. Для кожного виду він повинен бути свій, та й смак страви від цього змінюється. Я розповім про класичному варіанті.

Я описала, як приготувати маринад для м'яса по-французьки. Рецепт дуже простий, як і його склад: кефір з сіллю. Але якщо ви любите пікантний смак, то всипте гострі приправи. Найкраще підходить свинина, вона вийде в міру жирної і м'якою. Даної кількості вистачить на 6 повноцінних порцій.

  • Кефір - 100 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Спеції для м'яса - За смаком
маринад для м'яса по-французьки - фото крок 1
М'ясо промийте, а потім наріжте на 6 шматочків товщиною в 1 см.
маринад для м'яса по-французьки - фото крок 2
Викладіть свинину в глибоку миску. Залийте його кефіром. Додайте спеції, перець і сіль.
маринад для м'яса по-французьки - фото крок 3
Залиште м'ясо маринуватися на 1-2 години в холодильнику. А потім приступайте до приготування, не змиваючи маринад.

Схожі рецепти