Оладки з кабачків без борошна
(покроковий рецепт з фото)
Смачна страва з кабачків можна приготувати і без додавання пшеничного борошна, замінюючи її картопляним або кукурудзяним крохмалем. Ділюся з вами рецептом смачних і швидких оладок.
Кабачкові оладки дуже швидко готуються, але також швидко і з'їдаються, тому обов'язково приготуйте кілька порцій страви, щоб усім вистачило добавки. Кабачки використовуйте молоді, без щільної шкірки і насіння всередині.
- Кабачки - 2 штуки (молоді)
- Куряче яйце - 2 штуки
- Крохмаль картопляний - 2 Ст. Ложки (з гіркою)
- Вода - 50 мілілітрів
- Сіль - 4 щіпки
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Масло рослинне - 100 мілілітрів

Підготуйте необхідні інгредієнти.

Промийте кабачки в воді, зріжте хвостики з обох сторін овочів і натріть на тертці з дрібними отворами. Якщо такої немає в наявності, то використовуйте тертку з великими вічками. Посоліть кабачкову масу, перемішайте і залиште на 10 хвилин. Потім злийте виділилася рідина і відіжміть масу.

Вбийте в кабачкову масу два курячих яйця, влийте воду і поперчіть. Збийте все разом.

Акуратно введіть в масу картопляний крохмаль, намагаючись не допускати утворення грудочок.

На сковороді прогрійте рослинне масло і викладіть столовою ложкою частини тесту в масло, обсмажте оладки протягом 1-2 хвилин з кожного боку на середньому нагріві.

Готову страву викласти на паперові серветки, а потім на тарілку. Подавайте теплими зі сметаною або іншим соусом.