Рецепт Оладки без борошна фото

Оладки без борошна
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Вівсянка, Крупи, Манька
Дієтичне харчування
На обід, На полуденок, Корисний обід
Випічка, Оладки

Якщо ви віддаєте перевагу харчуватися правильно, - це зовсім не означає, що не можна себе балувати смачненьким хоча б іноді. Ці оладки без борошна в домашніх умовах завжди виходять смачними і ніжними!

Цей корисний і простий рецепт оладок без борошна зазвичай у нас в будинку згадується у випадках, коли залишається зайвий кефір, який шкода виливати, або ж з наближенням весни, - адже хочеться зустріти літній сезон в хорошій формі, правильно? словом, здивуєте і себе, і домочадців, - результат вам точно сподобається!

Як зробити оладки без борошна:

1. Для початку манну і вівсяну крупи, якщо потрібно, перебираємо, і вівсянку, якщо хочете, - подрібнюємо в блендері, або введіть.

2. Змішуємо між собою ці види круп, і заливаємо кефіром до розбухання. Чим більше така суміш постоїть, - тим ніжніше вийдуть оладки, пам'ятайте про це!

3. Коли вівсянка і манка вже помітно збільшаться в обсязі, - перемішуємо, і додаємо яйця, сіль, цукор, соду і рослинне масло.

4. Дуже ретельно перемішуємо, і смажимо на сухій сковороді.

Готово! взагалі, це варіант більш швидкого рецепта приготування, але якщо ви не поспішайте, - то крупи залишити розбухати можна і на годину, і два, а сіль, цукор і соду попередньо змішати між собою, і тільки потім додавати в кефірну суміш. Точно так само справа йде і з яйцями, - якщо є зайва хвилинка, краще збийте їх вінчиком, перш ніж додавати в суміш. Тоді ваші оладки вже точно вийдуть вище всяких похвал! вдалою готування!


  • Манька - 1 Склянка
  • Вівсяні пластівці - 1 Склянка
  • Яйця - 3 штуки
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
Цей корисний і простий рецепт оладок без борошна зазвичай у нас в будинку згадується у випадках, коли залишається зайвий кефір, який шкода виливати, або ж з наближенням весни, - адже хочеться зустріти літній сезон в хорошій формі, правильно? словом, здивуєте і себе, і домочадців, - результат вам точно сподобається!

Як зробити оладки без борошна:

1. Для початку манну і вівсяну крупи, якщо потрібно, перебираємо, і вівсянку, якщо хочете, - подрібнюємо в блендері, або введіть.

2. Змішуємо між собою ці види круп, і заливаємо кефіром до розбухання. Чим більше така суміш постоїть, - тим ніжніше вийдуть оладки, пам'ятайте про це!

3. Коли вівсянка і манка вже помітно збільшаться в обсязі, - перемішуємо, і додаємо яйця, сіль, цукор, соду і рослинне масло.

4. Дуже ретельно перемішуємо, і смажимо на сухій сковороді.

Готово! взагалі, це варіант більш швидкого рецепта приготування, але якщо ви не поспішайте, - то крупи залишити розбухати можна і на годину, і два, а сіль, цукор і соду попередньо змішати між собою, і тільки потім додавати в кефірну суміш. Точно так само справа йде і з яйцями, - якщо є зайва хвилинка, краще збийте їх вінчиком, перш ніж додавати в суміш. Тоді ваші оладки вже точно вийдуть вище всяких похвал! вдалою готування!

Схожі рецепти