Рецепт Імбирний квас без дріжджів фото

Імбирний квас без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Фрукти, Імбир, Лимон
Рецепти без шкоди
На полуденок
Напої, Квас

Цей пряний і ароматний напій - кращий засіб, щоб втамувати спрагу спекотного літнього дня. Раджу уважно просемьь, як приготувати імбирний квас без дріжджів і з найпростіших інгредієнтів.

1. Насамперед очистіть імбир від шкірки, подрібніть його. Це можна зробити за допомогою блендера, м'ясорубки або дрібної терки.

2. У воду додайте цукор, розмішайте до повного його розчинення. Подрібнений імбир залийте водою, видавіть до нього лимонний сік.

3. Цедру половини лимона дрібно поріжте і додайте до води. Накрийте каструлю (з заготівлею напою) рушником або марлею. З 2 дня приберіть квас в тепле і темне місце.

4. Потім розлийте напій по пляшках, залишивши трохи місця. У кожну ємність покладіть по 5-7 штук родзинок. Приберіть квас в холодильник ще на пару днів, а після вже насолоджуйтеся свіжістю напою.

  • Імбир - 50 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Цукор - 180 грам
  • Вода - 2 L
  • Ізюм - 15-20 штук
1. Насамперед очистіть імбир від шкірки, подрібніть його. Це можна зробити за допомогою блендера, м'ясорубки або дрібної терки.

2. У воду додайте цукор, розмішайте до повного його розчинення. Подрібнений імбир залийте водою, видавіть до нього лимонний сік.

3. Цедру половини лимона дрібно поріжте і додайте до води. Накрийте каструлю (з заготівлею напою) рушником або марлею. З 2 дня приберіть квас в тепле і темне місце.

4. Потім розлийте напій по пляшках, залишивши трохи місця. У кожну ємність покладіть по 5-7 штук родзинок. Приберіть квас в холодильник ще на пару днів, а після вже насолоджуйтеся свіжістю напою.

Схожі рецепти