Оладки із гречаного борошна
(покроковий рецепт з фото)
Оладки із гречаного борошна статут відмінним варіантом смачного і ситного сніданку або перекусу. Готуються вони дуже просто і швидко.
Оладки із гречаного борошна не такий вже і поширений рецепт. Гречану муку використовують не так вже й багато господинь, та й у вільному продажі вона з'явилася не так і давно. У приготуванні таких оладок немає нічого складного, готуються вони досить просто і швидко. Складові, які входять до складу рецепта, практично завжди можна знайти в холодильнику. Оладки із гречаного борошна сподобаються як дорослим, так і діти будуть в захваті. Подавати такі оладки можна з варенням, джемом або згущеним молоком.
- Яйця - 2 штуки
- Кефір - 1 Склянка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Борошно гречане - 100 грам
- Борошно пшеничне - 100 грам
- Сода - 1 щіпка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
У глибоку тарілку вбийте яйця.
Додайте цукор і збийте до його розчинення.
Влийте кефір кімнатної температури і перемішайте.
З'єднайте гречану і пшеничне борошно, жебрацтво, додавайте поступово і замісити тісто схоже на густу сметану.
В самому кінці додайте соду, перемішайте і залиште тісто на 15 хвилин.
На добре розігріту сковороду налийте невелику кількість рослинної олії і викладайте тісто їдальнею помилковою. Смажте оладки по 2-3 хвилини з кожного боку.
Оладки із гречаного борошна готові. Смачного!