Сирники з крохмалем
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 12-15
Час приготування: 20 хв.
Якщо ви любите сир і випічку з сиром, зверніть увагу на незвичайний рецепт сирників з крохмалем. Скоринка у таких сирників виходить апетитна, спробуйте.
Опис приготування:
Усередині сирники виходять м'які і ніжні, а зовні запікається хрустка скоринка. Саме скоринка відрізняє сирники з крохмалем від всіх інших варіантів. Подати сирники можна зі сметаною, ягідним смузі або медом.
І ще, такі сирники зовсім не пристають до дна сковороди, можна додати мінімум рослинного масла і з легкістю їх перевернути під час смаження.
- Сир - 300-350 грам
- Яйце - 1 штука
- Крохмаль - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
- Ванільна есенція - 5-7 капель
Підготуємо інгредієнти.
У миску насипаємо цукор, сіль і додаємо яйце. Все збиваємо вінчиком.
Додаємо сир і ванільну есенцію, перемішуємо.
Насипаємо ложку крохмалю і знову все перемішуємо.
На плоску тарілку насипаємо крохмаль. Робимо сирники і обвалюють їх в крохмалі.
Сирники викладаємо на сковороду з розігрітим соняшниковою малому і обсмажуємо з двох сторін до легкої золотистої скоринки.
Сирники з крохмалем готові. Пригощайтеся.