Рецепт Млинці з крохмалем фото

Млинці з крохмалем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Яйця
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти
На полуденок, На швидку руку, На сніданок
Випічка, Млинці

Хто не любить млинці? тонкі, пишні або ажурні, з начинки або без, солоні або солодкі. Вони можуть стати відмінним десертом або дуже смачною закускою. Спробуйте, як приготувати млинці з крохмалем.

Завдяки використанню крохмалю млинці виходять дуже ніжними, тонкими і не рвуться. Такі млинці можна подавати з різноманітними начинками, як солодкими, так і солоними. Традиційно млинці подають зі сметаною, але не менш смачний буде подати їх з яким-небудь соусом (томатним, вершковим, сирним). Робляться млинці на крохмалі дуже просто і швидко.

  • Кефір - 0, 4 L
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Картопляний крохмаль - 4 Ст. Ложки
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки
млинці з крохмалем - фото крок 1
1. У миску вбиваємо яйця і трохи збиваємо їх віночком, додаємо цукор і сіль, соняшникова олія і перемішуємо. В окремій мисці змішуємо соду з кефіром, а потім переливаємо вміст до яєць.
млинці з крохмалем - фото крок 2
2. По черзі додаємо в миску просіяне борошно і крохмаль, перемішуємо вінчиком до утворення однорідної консистенції без грудочок.
млинці з крохмалем - фото крок 3
3. На розпечену сковороду наливаємо трохи тесту і розподіляємо по всій сковороді, обсмажуємо з одного боку, а потім з іншого до появи рум'яної скоринки.
млинці з крохмалем - фото крок 4
4. Готові млинці викладаємо один на одного і подаємо до столу теплими або холодними.

Схожі рецепти