Курячі котлети з крохмалем
(покроковий рецепт з фото)
Ніжні курячі котлети з крохмалем вже давно всім полюбилися і стали частим блюдом на обідньому столі. З додаванням крохмалю і сметанки котлети стануть ще смачніше.
Завдяки крохмалю, курячі котлети добре прожаряться, але не будуть сухими. Тому вважаю за краще додавати саме крохмаль. Зелень можете використовувати як свіжу, так і сушену. Можна просто порубати трохи кропу. Для приготування курячих котлет з крохмалем також важливо сметану брати середньо жирності або жирну, але не знежирену: котлети будуть розповзатися. Отже, рецепт курячих котлет в крохмалі!
- Куряче філе - 700 грам
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
Дрібно ріжемо філе.
Додаємо до курки яйце, крохмаль, спеції, дрібно нарізану цибулю і зелень.
Потім сметану і добре все перемішуємо.
Фарш повинен настоятися хвилин 20.
Ліпимо котлети і обсмажуємо в маслі з двох боків до золотистої скоринки (хвилин 5-10).
Готовий котлети подаємо, прикрасивши зеленню, з пюре або іншим гарніром. Смачного)
Готовий котлети подаємо, прикрасивши зеленню, з пюре або іншим гарніром. Смачного)