Млинці з крохмалем на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Хочете дізнатися, як приготувати млинці з крохмалем на молоці, щоб вони вийшли ідеальними? Тоді цей докладний рецепт саме для вас. Навіть новачкові під силу його повторити, пробуйте!
Спечені за цим рецептом млинці виходять дуже тоненькими, ніжними і неймовірно смачними. Їх можна подавати до столу просто з вершковим маслом, присипавши цукром або доповнивши згущеним молоком, а також використовуючи будь-яку начинку (солодку чи ні). Якщо у вашій кулінарній скарбничці ще немає кращого рецепта млинців, то, можливо, саме цей їм стане.
- Борошно - 1 Склянка
- Молоко - 2 склянки (можна навпіл з водою)
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 5 чайних ложок
- Сода - 1 Чайна ложка (гашене)
- Вершкове масло - 1 За смаком
- Крохмаль - 1 Чайна ложка
1. З тестом все насправді досить просто: в глибоку миску вбийте яйця і додайте сіль.
2. Слідом всипте трохи цукру і збийте все віночком до однорідності.
3. Влейте молоко (щоб млинці були тонше, наприклад, для начинки, краще розбавити водою).
4. Всипте просіяне заздалегідь борошно.
5. І додайте крохмаль.
6. Все ретельно перемішайте, щоб тісто вийшло без грудочок. Якщо такі все-таки з'явилися, залиште тісто на 15-20 хвилин, а після знову збийте.
7. В кінці додайте соду, попередньо погасивши її оцтом або соком лимона.
8. І влийте рослинне масло. Ще раз як слід збийте. Поставте на вогонь сковороду розігріватися.
9. Виливайте на гарячу сковороду трохи тесту, провертаючи її так, щоб тісто рівномірно розподілилося і млинець вийшов тоненьким.
10. Смажте на середньому вогні з двох сторін до рум'яної скоринки.
11. Після можна викласти на млинець шматочок вершкового масла. Смачного!