Оладки з курячої грудки з крохмалем
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний варіант для обіду або вечері на швидку руку. Блюдо ситне і смачне, припаде до душі як дітям, так і дорослим.
Завдяки сметані, оладки виходять соковиті і ніжні. А крохмаль чудово допомагає зберегти всі ці соки і аромати всередині. Приготувати млинці з курячої грудки з крохмалем можна і в якості перекусу. Подаючи їх з різними соусами або як повноцінне самостійне блюдо з будь-яким гарніром.
- Грудка куряча - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Крохмаль - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
Підготуйте всі інгредієнти.
Зріжте з грудки куряче філе і наріжте його маленькими кубиками. Чим дрібніше вийде, тим краще.
Додайте нарізаний кубиками цибулю, крохмаль і одне яйце.
Додайте сметану, сіль за смаком і спеції.
Добре все перемішайте. Маса повинна бути по консистенції приблизно як на оладки.
Розігрійте сковороду з маслом і викладайте масу за допомогою столової ложки, надаючи потрібну форму.
Обсмажуйте оладки на невеликому вогні з двох сторін до рум'яної скоринки.
Оладки з курячої грудки з крохмалем готові. Смачного!