Рецепт Суп з пшона з м'ясом фото

Суп з пшона з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Крупи , Пшоно і пшениця
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

З пшона завжди виходять відмінні страви. Тільки важливо перед приготуванням його ошпарити окропом або прожарити на сковороді - це позбавить крупу від гіркоти і суп буде прекрасним і смачним.

Опис приготування:

Один з моїх улюблених супів. Поставте варитися м'ясо, воно вариться не менше півгодини-сорока хвилин, а тим часом обсмажте на сковороді цибулю і моркву і підготуйте інші інгредієнти. Спочатку киньте в готовий бульйон картоплю, пшоно, пару лаврових листочків і горошин перцю, приправити сіллю. Коли картопля буде майже готовий, додайте цибулю з морквою і варіть до готовності. Також не забудьте зрізати з кісточки м'ясо і повернути в суп. В самому кінці додайте подрібнену зелень. Смачного!

  • Свинина на кісточці - 400 грам
  • Пшоно - 150 грам
  • Картопля - 4 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Пучок зелені - 1 штука
  • Рослинна олія - За смаком
  • Сіль, спеції - За смаком
суп з пшона з м'ясом - фото крок 1
Зваріть м'ясний бульйон.
суп з пшона з м'ясом - фото крок 2
Картопля поріжте кубиками.
суп з пшона з м'ясом - фото крок 3
Лук поріжте, морква потріть на тертці, а пшоно гарненько промийте гарячою водою.
суп з пшона з м'ясом - фото крок 4
На сковороді обсмажити цибулю до золотистого кольору, потім додайте моркву і трохи протушкувати.
суп з пшона з м'ясом - фото крок 5
Кісточки вийміть з бульйону і коли вони трохи охолонуть, зріжте м'ясо і киньте його в суп. Але відразу киньте в бульйон картоплю, пшоно, пару лаврових листочків і горошин перцю, приправити сіллю. Коли картопля буде майже готовий, додайте цибулю з морквою і варіть до готовності. В самому кінці киньте в суп подрібнену зелень.

Схожі рецепти