Суп з пшона з індичкою
(покроковий рецепт з фото)
Любі друзі! Сьогодні хочеться розповісти вам рецепт, як приготувати суп з пшона з індичкою і прянощами. Супчик відмінно підійде на обід і вечерю, і точно нікого не залишить голодним. Приступаємо!
Таким супчиком вже точно можна буде нагодувати і дорослих, і дітей. Індичка є дієтичним м'ясом, але володіє відмінним властивістю насичувати. Окрім того, що супчик наповнить вас енергією, так він ще не дасть вам одужає. В цілому супчик виходить ароматним і ніжним, прекрасно підійде на вечерю.
- Філе індички - 700 грам
- Пшоно - 200 грам
- Картопля - 800 грам
- Цибуля, морква - по 200 Грам
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
1
Картопля, цибуля, морква очистіть і промийте під проточною водою.
2
Індичку також промиваємо під водою і нарізаємо на невеликі шматочки. Величину шматочків м'яса варіюйте самі, в залежності від власних уподобань.
3
Каструлю ставимо на вогонь, наливаємо на дно трохи рослинного масла. Рубаємо дрібно цибулю і відправляємо його обсмажувати протягом декількох хвилин. Як тільки цибуля почне золотитися, додайте до нього натерту попередньо на тертці моркву. Обсмажуємо все разом, потім додаємо м'ясо і спеції.
4
Заливаємо все водою і варимо протягом 20-25 хвилин, ретельно перемішуючи, щоб спеції рівномірно розподілилися по всій поверхні супу.
5
Пшоно промиваємо в окропі. Це робиться для того, щоб крупа згодом не гірчить в супі.
Картоплю нарізаємо брусочками. У каструлю додаємо крупу, а потім картопля і ретельно все перемішуємо. Після цього варимо суп на середньому вогні ще протягом 20-25 хвилин.
Картоплю нарізаємо брусочками. У каструлю додаємо крупу, а потім картопля і ретельно все перемішуємо. Після цього варимо суп на середньому вогні ще протягом 20-25 хвилин.
6
По закінченню цього часу суп можна буде подавати до столу. Смачного!