Гарнір з пшона
(покроковий рецепт з фото)
Як різноманітності хочу запропонувати вам дуже простий і недорогий варіант, як приготувати гарнір з пшона, який чудово поєднується з будь-якими м'ясними стравами. Дуже просто і корисно.
Хочу сказати, що використовувати як основу для варіння пшона можна не тільки воду, але і бульйон. Це може бути овочевий і легкий бульончик, або ж м'ясної, якщо в якості основного блюда ви будете подавати відварне м'ясо, наприклад. Каша - це завжди корисно і смачно!
- Пшоно - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Сіль - За смаком
1. Насамперед потрібно як слід промити крупу під проточною водою кілька разів.
2. Викладіть пшоно в каструлю, залийте холодною водою і поставте на вогонь. Після закипання злийте першу воду. Знову залийте холодну воду і доведіть до кипіння. На цей раз підсолити трохи за смаком, зменшіть вогонь і залиште варитися.
3. Коли вода повністю вбралася, накрийте каструлю кришкою і залиште хвилин на 15 перед подачею, щоб вона настоялась. Можна при бажанні додати в кашу вершкове масло.
4. Подавайте гарнір із пшона з улюбленим м'ясним блюдом. Смачного!