Рецепт Гарнір з пшона фото

Гарнір з пшона
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Крупи , Пшоно і пшениця
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Як різноманітності хочу запропонувати вам дуже простий і недорогий варіант, як приготувати гарнір з пшона, який чудово поєднується з будь-якими м'ясними стравами. Дуже просто і корисно.

Опис приготування:

Хочу сказати, що використовувати як основу для варіння пшона можна не тільки воду, але і бульйон. Це може бути овочевий і легкий бульончик, або ж м'ясної, якщо в якості основного блюда ви будете подавати відварне м'ясо, наприклад. Каша - це завжди корисно і смачно!

  • Пшоно - 1 Склянка
  • Вода - 2 склянки
  • Сіль - За смаком
гарнір з пшона - фото крок 1
1. Насамперед потрібно як слід промити крупу під проточною водою кілька разів.
гарнір з пшона - фото крок 2
2. Викладіть пшоно в каструлю, залийте холодною водою і поставте на вогонь. Після закипання злийте першу воду. Знову залийте холодну воду і доведіть до кипіння. На цей раз підсолити трохи за смаком, зменшіть вогонь і залиште варитися.
гарнір з пшона - фото крок 3
3. Коли вода повністю вбралася, накрийте каструлю кришкою і залиште хвилин на 15 перед подачею, щоб вона настоялась. Можна при бажанні додати в кашу вершкове масло.
гарнір з пшона - фото крок 4
4. Подавайте гарнір із пшона з улюбленим м'ясним блюдом. Смачного!

Схожі рецепти