Каша з рису і пшона
(покроковий рецепт з фото)
Деякі страви з дитинства ми робимо часто, а інші зовсім забуваємо. Але коли знаходиш їх на просторах мережі, то відразу накочує ностальгія і хочеться швидше приготувати їх на своїй кухні!
Так я вирішила зварити кашу "дружба", яку ми всі їли за радянських часів. Про те, як приготувати кашу з рису і пшона правильно, я описала у себе в рецепті. Зробимо ми її в мультиварці на молоці і з додаванням яблука. Це відмінне гаряче блюдо на ранок або обід. Корисно всім!
- Мал - 0, 5 склянки
- Пшоно - 0, 5 склянки
- Гарбуз - 100 грам
- Молоко - 200 мілілітрів
- Вода - 150 мілілітрів
- Яблуко - 1 штука
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
У ємність мультиварки засипте рис і пшоно.
Яблуко помийте і наріжте маленькими кубиками. Їх також покладіть в мультиварку.
Гарбуз помийте, почистіть і пропустіть через м'ясорубку, щоб вона перетворилася в пюре. Додайте в чашу.
Влийте в мультиварку воду з молоком. Всипте цукор і сіль.
Готуйте в режимі "молочна каша" . Смачного!