Рецепт Каша з рису і пшона фото

Каша з рису і пшона
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи, Мал, Пшоно і пшениця
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На сніданок
Гарячі страви, Каші

Деякі страви з дитинства ми робимо часто, а інші зовсім забуваємо. Але коли знаходиш їх на просторах мережі, то відразу накочує ностальгія і хочеться швидше приготувати їх на своїй кухні!

Так я вирішила зварити кашу "дружба", яку ми всі їли за радянських часів. Про те, як приготувати кашу з рису і пшона правильно, я описала у себе в рецепті. Зробимо ми її в мультиварці на молоці і з додаванням яблука. Це відмінне гаряче блюдо на ранок або обід. Корисно всім!

  • Мал - 0, 5 склянки
  • Пшоно - 0, 5 склянки
  • Гарбуз - 100 грам
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Яблуко - 1 штука
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
каша з рису і пшона - фото крок 1
У ємність мультиварки засипте рис і пшоно.
каша з рису і пшона - фото крок 2
Яблуко помийте і наріжте маленькими кубиками. Їх також покладіть в мультиварку.
каша з рису і пшона - фото крок 3
Гарбуз помийте, почистіть і пропустіть через м'ясорубку, щоб вона перетворилася в пюре. Додайте в чашу.
каша з рису і пшона - фото крок 4
Влийте в мультиварку воду з молоком. Всипте цукор і сіль.
каша з рису і пшона - фото крок 5
Готуйте в режимі "молочна каша" . Смачного!

Схожі рецепти