Каша з пшона на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Каша з пшона на молоці стане відмінним сніданком для вас і ваших дітей. Вона зарядить всіх необхідними силами на весь день. Каша виходить ніжною і ароматною, так як вариться на молоці з маслом.
Що може бути смачніше на сніданок, ніж ароматна і свежеприготовленная каша з вершковим маслом? Таке блюдо не тільки смачне, але і корисне. Ви можете додати в кашу ванілін перед приготуванням, тоді її аромат стане ще приємніше. Щоб дізнатися, як приготувати кашу з пшона на молоці, прочитайте цей рецепт.
- Пшоно - 200 грам
- Молоко - 800 мілілітрів
- Куряче яйце - 1 штука
- Цукор, вершкове масло - За смаком
- Сіль - 1 щіпка
Пшоно викладіть в друшляк і промийте під проточною водою. Дайте рідини стекти. Перекладіть його в чашу мультиварки.
Додайте до пшону дрібку солі, яка підкреслить смак каші, а також цукор. Ви можете регулювати його кількість на свій розсуд.
Влийте в чашу мультиварки молоко. Поставте мультиварку в режим "каша" або "гасіння" і готуйте пшоно сорок хвилин.
Збийте яйце виделкою, вилийте його в готову кашу. Додайте вершкове масло. Швидко все перемішайте, щоб масло розчинилося. Подавайте кашу до столу гарячою.