Рецепт Каша з гарбуза і пшона фото

Каша з гарбуза і пшона
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Крупи, Гарбуз, Пшоно і пшениця
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення, Вагітним і годуючим
На обід, На сніданок
Гарячі страви, Каші

Всі знають, що кашу їсти треба. Якщо її правильно зробити, то вийде смачно. Особливо буде до речі з'їсти таке гаряче блюдо на сніданок дітям і дорослим. Покажу, як приготувати кашу з гарбуза і пшона.

Таку кашу цілком можна встигнути зварити сутра. Мої діти дуже її полюбили, адже вона виходить солодка і дуже яскрава. Можна ще туди додати при подачі горішки або родзинки, якщо любите. Така їжа точно наситить організм на кілька годин.

  • Пшоно - 1 Склянка
  • Вода гаряча - 2 склянки
  • Молоко гаряче - 2 склянки
  • Гарбуз - 300 грам
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
каша з гарбуза і пшона - фото крок 1
Гарбуз добре вимийте, очищення kozhurи, наріжте кубиками в 1 см. Пшоно переберіть і промийте проточною водою кілька разів.
каша з гарбуза і пшона - фото крок 2
Пшоно засипте на дно каструлі. Додайте до нього гарбуз і залийте гарячою водою. Додати сіль. Випаруйте воду на невеликому вогні, знімаючи пінку.
каша з гарбуза і пшона - фото крок 3
Потім влийте молоко. Закрийте кашу кришкою і варіть на повільному вогні до готовності. Це займе ще близько 10-15 хвилин.
каша з гарбуза і пшона - фото крок 4
В кінці додайте вершкове масло і вимкніть вогонь. При подачі до смаку можете додати в кашу трохи цукрового піску. Смачного!

Схожі рецепти