Каша з гарбуза і пшона
(покроковий рецепт з фото)
Всі знають, що кашу їсти треба. Якщо її правильно зробити, то вийде смачно. Особливо буде до речі з'їсти таке гаряче блюдо на сніданок дітям і дорослим. Покажу, як приготувати кашу з гарбуза і пшона.
Таку кашу цілком можна встигнути зварити сутра. Мої діти дуже її полюбили, адже вона виходить солодка і дуже яскрава. Можна ще туди додати при подачі горішки або родзинки, якщо любите. Така їжа точно наситить організм на кілька годин.
- Пшоно - 1 Склянка
- Вода гаряча - 2 склянки
- Молоко гаряче - 2 склянки
- Гарбуз - 300 грам
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Гарбуз добре вимийте, очищення kozhurи, наріжте кубиками в 1 см. Пшоно переберіть і промийте проточною водою кілька разів.
Пшоно засипте на дно каструлі. Додайте до нього гарбуз і залийте гарячою водою. Додати сіль. Випаруйте воду на невеликому вогні, знімаючи пінку.
Потім влийте молоко. Закрийте кашу кришкою і варіть на повільному вогні до готовності. Це займе ще близько 10-15 хвилин.
В кінці додайте вершкове масло і вимкніть вогонь. При подачі до смаку можете додати в кашу трохи цукрового піску. Смачного!