Рецепт Каша з гарбуза і пшона фото

Каша з гарбуза і пшона
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Крупи , Гарбуз , Пшоно і пшениця
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення , Вагітним і годуючим
На обід , На сніданок
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Всі знають, що кашу їсти треба. Якщо її правильно зробити, то вийде смачно. Особливо буде до речі з'їсти таке гаряче блюдо на сніданок дітям і дорослим. Покажу, як приготувати кашу з гарбуза і пшона.

Опис приготування:

Таку кашу цілком можна встигнути зварити сутра. Мої діти дуже її полюбили, адже вона виходить солодка і дуже яскрава. Можна ще туди додати при подачі горішки або родзинки, якщо любите. Така їжа точно наситить організм на кілька годин.

  • Пшоно - 1 Склянка
  • Вода гаряча - 2 склянки
  • Молоко гаряче - 2 склянки
  • Гарбуз - 300 грам
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
каша з гарбуза і пшона - фото крок 1
Гарбуз добре вимийте, очищення kozhurи, наріжте кубиками в 1 см. Пшоно переберіть і промийте проточною водою кілька разів.
каша з гарбуза і пшона - фото крок 2
Пшоно засипте на дно каструлі. Додайте до нього гарбуз і залийте гарячою водою. Додати сіль. Випаруйте воду на невеликому вогні, знімаючи пінку.
каша з гарбуза і пшона - фото крок 3
Потім влийте молоко. Закрийте кашу кришкою і варіть на повільному вогні до готовності. Це займе ще близько 10-15 хвилин.
каша з гарбуза і пшона - фото крок 4
В кінці додайте вершкове масло і вимкніть вогонь. При подачі до смаку можете додати в кашу трохи цукрового піску. Смачного!

Схожі рецепти