Рецепт Картопля по-креольськи фото

Картопля по-креольськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную приготувати ще одне ласощі з усіма улюбленої картоплі. Золотистая, смачна і ароматна картопелька не залишить байдужим навіть тих, хто рахує калорії.

Опис приготування:

Рецепт приготування картоплі по-креольськи простий. До такої картопелька можна подати будь-який соус, є її дуже смачно руками, вмочуючи кожну скибочку в соус. А якщо вам пощастило купити креольські спеції, злегка посипте ними картоплю для додаткового смаку і аромату.

  • Картопля - 1 кілограм
  • Рослинна олія - 100 грам
  • Сіль - За смаком
  • Орегано - За смаком
  • Базилік - За смаком
  • Чебрець - За смаком
  • Майоран - За смаком
  • Приправа для картоплі - За смаком
картопля по-креольськи - фото крок 1
Заздалегідь викладіть картоплю, масло і необхідні спеції. Картоплю помийте і розріжте на 4 частини (кожну). Викладіть в ємність. Додати сіль, додайте сушених трав і приправу. Трохи збризніть рослинним маслом, як слід все перемішайте.
картопля по-креольськи - фото крок 2
Готуємо духовку, розігріваємо її до 180 градусів. На деко викладаємо підготовлену картоплю. Рясно поливаємо його маслом. Ставимо деко в духовку і запікаємо картопля протягом 40-45 хвилин.
картопля по-креольськи - фото крок 3
Готово! Подавайте ароматний картопля до столу гарячим. Він чудово поєднується з часниковим соусом. Смачного!

Схожі рецепти