Картопля по-креольськи
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати ще одне ласощі з усіма улюбленої картоплі. Золотистая, смачна і ароматна картопелька не залишить байдужим навіть тих, хто рахує калорії.
Рецепт приготування картоплі по-креольськи простий. До такої картопелька можна подати будь-який соус, є її дуже смачно руками, вмочуючи кожну скибочку в соус. А якщо вам пощастило купити креольські спеції, злегка посипте ними картоплю для додаткового смаку і аромату.
- Картопля - 1 кілограм
- Рослинна олія - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Орегано - За смаком
- Базилік - За смаком
- Чебрець - За смаком
- Майоран - За смаком
- Приправа для картоплі - За смаком
Заздалегідь викладіть картоплю, масло і необхідні спеції. Картоплю помийте і розріжте на 4 частини (кожну). Викладіть в ємність. Додати сіль, додайте сушених трав і приправу. Трохи збризніть рослинним маслом, як слід все перемішайте.
Готуємо духовку, розігріваємо її до 180 градусів. На деко викладаємо підготовлену картоплю. Рясно поливаємо його маслом. Ставимо деко в духовку і запікаємо картопля протягом 40-45 хвилин.
Готово! Подавайте ароматний картопля до столу гарячим. Він чудово поєднується з часниковим соусом. Смачного!