Картопля зі свининою в пакеті для запікання
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви поспішаєте, а вам належить готувати ситне блюдо, то придивіться до рецептом картоплі зі свининою в пакеті для запікання, який вимагає мінімум продуктів і часу, а результат завжди відмінний.
Перед вами простий і надійний рецепт, який ніколи не підведе господиню. Він розповість, як приготувати картоплю зі свининою в пакеті для запікання. Навіть якщо ви не купили свіже м'ясо на ринку, то охолоджене і заморожене м'ясо теж підійде для приготування цієї страви. Шматки приготовленої свинини в рукаві вийдуть м'якими і соковитими.
- Свинина - 500 грам
- Картопля - 500 грам
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Зелень - 1 пучок
1. Перед тим, як приготувати картоплю зі свининою в пакеті для запікання, помийте м'ясо. Поріжте невеликими шматками.
2. Очищену цибулю порізати тонкими півкільцями. Почистіть картоплю. Наріжте шматками середнього розміру.
3. У тарілку викладіть нарізане м'ясо, пересипте спеціями. Складіть все у пакет. Додайте цибулю. Посоліть і все ретельно перемішайте, струснувши пакет, зав'яжіть його. Покладіть пакет у форму для випічки і запікайте 40 хвилин при 200 градусах, зробивши дірочки в пакеті.
4. Помийте і поріжте зелень. Готову страву дістаньте з духовки. Воно набуло апетитний золотистий колір. Трохи потримайте в пакеті. Потім розкрийте і викладіть на тарілки. Посипте зеленню. Смачного.