Картопля в пакеті для запікання
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати гарнір і не стояти біля плити за миттям посуду? Я розповім, як приготувати смачний і соковитий картопля в пакеті для запікання, який буде як відмінним гарніром, так і блюдом.
Це відмінний варіант приготування картоплі хоч до обіду, хоч на вечерю. Всі корисні речовини залишаються в картоплі, а не виварюються в воді, картопля виходить соковитим, смачним і ароматним. І ще один плюс: після приготування не доведеться мити деко! Як приготувати картоплю в пакеті, читайте і дивіться прямо зараз.
- Картопля - 6-8 штук
- Морква - 1 штука
- Зелень кропу - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Часник - 1 зубчик (по бажанню)
Очистимо картоплю і нарізаємо кубиками середньої величини.
Невелику моркву очистимо і натремо на дрібній тертці.
Додамо до картоплі морква, подрібнений часник і зелень кропу. Додамо сіль, перець і рослинне масло.
І добряче перемішати, щоб все розподілилося більш-менш рівномірно.
Перекладаємо картопля в пакет для запікання, щільно зав'язуємо кінці пакета і робимо голкою штук 5 дірочок у верхній частині пакета.
Викладаємо пакет з картоплею на жаропрочное блюдо або деко і відправляємо в розігріту до 180-200 градусів духовку хвилин на 30-40. Час залежить від сорту картоплі.
От і все, подаємо зі свіжими овочами, м'ясом, рибою - так із чим завгодно буде смачно!