Стегно індички в пакеті для запікання
(покроковий рецепт з фото)
Індичка - це низькокалорійний джерело корисних речовин з чудовим смаком. Хочу запропонувати оригінальний спосіб, як приготувати стегно індички в пакеті для запікання з імбиром і соєвим соусом.
Використання пакета для запікання дозволяє зберегти соковитість і ніжність всіх продуктів. Щоб м'ясо не було "блідим", перед закінченням готування пакет потрібно розрізати. Це дозволить м'ясу "підрум'янитися" і зберегти все соки одночасно.
- М'ясо індички - 1, 2 кілограма (стегно)
- Соус соєвий - 3 Ст. Ложки
- Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
- Корінь імбиру - 1 штука (розміром 4-5 см)
- Перець болгарський червоний - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Зелена цибуля - 3-4 штук
- Перець гострий - 1/2 штуки
Індиче стегно промийте під проточною водою, а потім обсушити за допомогою паперових серветок або рушників.
Очистіть імбир від шкірки, наріжте його невеликими шматочками. Зелена цибуля, часник, перець гострий і болгарський, а також нарізаний імбир подрібніть за допомогою блендера або м'ясорубки. Додайте в отриману кашку оцет і соєвий соус, добре перемішайте.
Отриманою сумішшю натріть стегно індички, поставте його на пару годин в холодильник для маринування.
Дістаньте м'ясо з холодильника, перекладіть його в пакет для запікання.
Випікати стегно індички потрібно в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці протягом однієї години.
Для 10-15 хвилин до закінчення приготування відкрийте пакет для запікання, щоб утворилася піджареної корочка.
Для 10-15 хвилин до закінчення приготування відкрийте пакет для запікання, щоб утворилася піджареної корочка.