Рецепт Стегно індички в пакеті для запікання фото

Стегно індички в пакеті для запікання
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка, Птах
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви в рукаві

Індичка - це низькокалорійний джерело корисних речовин з чудовим смаком. Хочу запропонувати оригінальний спосіб, як приготувати стегно індички в пакеті для запікання з імбиром і соєвим соусом.

Використання пакета для запікання дозволяє зберегти соковитість і ніжність всіх продуктів. Щоб м'ясо не було "блідим", перед закінченням готування пакет потрібно розрізати. Це дозволить м'ясу "підрум'янитися" і зберегти все соки одночасно.

  • М'ясо індички - 1, 2 кілограма (стегно)
  • Соус соєвий - 3 Ст. Ложки
  • Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Корінь імбиру - 1 штука (розміром 4-5 см)
  • Перець болгарський червоний - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Зелена цибуля - 3-4 штук
  • Перець гострий - 1/2 штуки
стегно індички в пакеті для запікання - фото крок 1
Індиче стегно промийте під проточною водою, а потім обсушити за допомогою паперових серветок або рушників.
стегно індички в пакеті для запікання - фото крок 2
Очистіть імбир від шкірки, наріжте його невеликими шматочками. Зелена цибуля, часник, перець гострий і болгарський, а також нарізаний імбир подрібніть за допомогою блендера або м'ясорубки. Додайте в отриману кашку оцет і соєвий соус, добре перемішайте.
стегно індички в пакеті для запікання - фото крок 3
Отриманою сумішшю натріть стегно індички, поставте його на пару годин в холодильник для маринування.
стегно індички в пакеті для запікання - фото крок 4
Дістаньте м'ясо з холодильника, перекладіть його в пакет для запікання.
стегно індички в пакеті для запікання - фото крок 5
Випікати стегно індички потрібно в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці протягом однієї години.
Для 10-15 хвилин до закінчення приготування відкрийте пакет для запікання, щоб утворилася піджареної корочка.

Схожі рецепти