Індичка в пакеті для запікання
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я опишу, як приготувати індичку в пакеті для запікання. Птах, приготована таким способом, відрізняється соковитістю і ніжністю. До того ж, в пакеті для запікання вона не підгорає.
Це святкове блюдо приймається "на ура" усіма гостями. Однак особливих витрат і сил приготування не вимагає. Головне - це придбати заздалегідь пакет для запікання. Ну, і, звичайно ж, приготувати правильний маринад, який додасть необхідний смак і аромат нашому страві!
- Індичка - 600 грам (м'ясо з стегенець)
- Помідори черрі - 400 грам
- Орегано - 1 За смаком
- Кунжут - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 250 мілілітрів
- Лимон - 2 штуки
- Часник - 7 Dolek
- Перець чилі сушений - 1 штука
Починаємо наше приготування з маринаду для птиці. Для цього змішуємо в глибокій посуді соєвий соус з нарізаним часником. Додаємо в суміш перець чилі (по бажанню, можна і не класти). Видавлюємо в соус лимонний сік. Перемішуємо.
Індичку заливаємо даними маринадом. Ми залишаємо просочуватися соусом на годину. Можна залишити птицю маринуватися і на цілу ніч, від цього смак стане тільки краще.
У пакет для запікання викладаємо нашу індичку. Зав'язуємо один кінчик пакету, доливаємо всередину нього маринад, інший кінець тут же зав'язуємо, щоб рідина не пролилася.
На деко, застелене пергаментом, викладаємо помідори і наш пакет з птахом. Готуємо всі при температурі 190 градусів протягом 45 хвилин.
Хв 7 до готовності розкриваємо пакет для запікання, щоб птах підрум'янилася. Посипаємо обсмаженою кунжутом, прикрашаємо листям орегано. Смачного!