Баранина в пакеті для запікання
(покроковий рецепт з фото)
У пакеті для запікання баранина виходить особливо ніжною і соковитою, просто тане в роті. Чорнослив і прянощі надають надзвичайну пікантність і аромат.
Пакет для запікання - корисна річ. Їжа в ньому готується у власному соку, а деко після такої готування мити не треба. Просто, зручно!
Запікайте баранину в пакеті так:
1. Пропустіть часник через прес, змішайте його з тертим імбиром і приправами.
2. М'ясо помийте, просушіть і натріть сумішшю часнику і спецій.
3. Картоплю і моркву почистіть і поріжте великими шматками.
4. Покладіть баранину в пакет для запікання, навколо неї викладіть шматочки овочів. Посипте чорносливом. Додати сіль, поперчіть.
5. Зауважте краю пакета і помістіть його в духовку на півтори години при 180 градусах.
6. Потім розріжте верх пакета, щоб баранина зарум'янилася і запікайте ще 20 хвилин.
На стіл подавайте разом з овочами.
Смачного!
- Баранина - 500 грам
- Чорнослив - 50 грам
- Корінь імбиру - 20 грам
- Часник - 2 зубчики
- Суміш пряних трав до м'яса - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
- Морква - 2 штуки
- Картопля - 3 штуки
Запікайте баранину в пакеті так:
1. Пропустіть часник через прес, змішайте його з тертим імбиром і приправами.
2. М'ясо помийте, просушіть і натріть сумішшю часнику і спецій.
3. Картоплю і моркву почистіть і поріжте великими шматками.
4. Покладіть баранину в пакет для запікання, навколо неї викладіть шматочки овочів. Посипте чорносливом. Додати сіль, поперчіть.
5. Зауважте краю пакета і помістіть його в духовку на півтори години при 180 градусах.
6. Потім розріжте верх пакета, щоб баранина зарум'янилася і запікайте ще 20 хвилин.
На стіл подавайте разом з овочами.
Смачного!