Яловичина в пакеті для запікання
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати швидкий і смачну вечерю? Приготуйте яловичину в пакеті для запікання. Замариноване м'ясо запікається з картоплею, морквою і цибулею. Рецепт незамінний для тих, хто економить час!
Яловичина в пакеті для запікання в домашніх умовах, що може бути простіше?
М'ясо маринується в суміші спецій (наприклад - хміль-сунелі і червоний перець), також додаємо сіль і перець. Потім яловичина готується в духовці з овочами в пакеті для запікання. Гарного вам дня!
- Яловичина - 600 грам
- Картопля - 700 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком
Наріжте яловичину шматочками. Додати сіль, поперчіть і додайте спеції. Залиште маринуватися в глибокій ємності.
Картопля очищаємо і крупно ріжемо.
Морква поріжте кубиками.
Ріпчасту цибулю ріжемо півкільцями.
Кладемо все овочі в пакет для запікання, перемішуємо.
Кладемо зверху замариноване в спеціях м'ясо. У пакеті робимо прокол і поміщаємо його в розігріту до 250 градусів духовку. Запікати 1 час. Через 20 хвилин з моменту запікання, убавляем температуру до 200 градусів.
Готову страву прикрашаємо зеленню. Смачного!