Чорничний крем для торта
(покроковий рецепт з фото)
Чорничний крем стане прекрасною начинкою для вашої випічки, а конкретно для бісквітного торта. Крем виходить дуже ніжним і смачним, з характерною "кислинкою" . До речі, готувати дуже легко!
Приготуємо чорничний крем для торта в домашніх умовах. Змішайте чорницю з цукром і лимонним соком, потім додайте желатин. Перемішайте і додайте збиті вершки і йогурт. Ще раз акуратно доводимо масу до однорідності, перемішуючи силіконової лопаткою. Готовий крем прекрасно "лягає" на бісквіт для торта. Хай щастить!
- Чорниця - 200 грам
- Цукор - 100 грам
- Сік лимонний - 30 мілілітрів
- Желатин - 10 грам (в пластинках)
- Йогурт - 250 грам
- Вершки жирні - 250 мілілітрів
Перемішайте чорницю з лимонним соком і цукром. Масу підігрійте, не доводячи до кипіння. Злегка остудіть і додайте желатин (згідно з інструкцією треба попередньо замочити в холодній воді на 7-8 хвилин). Перемішайте і додайте йогурт і збиті вершки.
Ще раз акуратно перемішуємо всю масу.
Крем готовий!