Рецепт Чорничний крем для торта фото

Чорничний крем для торта
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Вершки , Чорниця
Дієтичне харчування
На швидку руку
Десерти , Крем
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 20 хв.

Чорничний крем стане прекрасною начинкою для вашої випічки, а конкретно для бісквітного торта. Крем виходить дуже ніжним і смачним, з характерною"кислинкою" . До речі, готувати дуже легко!

Опис приготування:

Приготуємо чорничний крем для торта в домашніх умовах. Змішайте чорницю з цукром і лимонним соком, потім додайте желатин. Перемішайте і додайте збиті вершки і йогурт. Ще раз акуратно доводимо масу до однорідності, перемішуючи силіконової лопаткою. Готовий крем прекрасно"лягає" на бісквіт для торта. Хай щастить!

  • Чорниця - 200 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Сік лимонний - 30 мілілітрів
  • Желатин - 10 грам (в пластинках)
  • Йогурт - 250 грам
  • Вершки жирні - 250 мілілітрів
чорничний крем для торта - фото крок 1
Перемішайте чорницю з лимонним соком і цукром. Масу підігрійте, не доводячи до кипіння. Злегка остудіть і додайте желатин (згідно з інструкцією треба попередньо замочити в холодній воді на 7-8 хвилин). Перемішайте і додайте йогурт і збиті вершки.
чорничний крем для торта - фото крок 2
Ще раз акуратно перемішуємо всю масу.
чорничний крем для торта - фото крок 3
Крем готовий!

Схожі рецепти