Соус з арахісової пасти
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом одного зі своїх найулюбленіших соусів, який був випробуваний вже сотню раз. Приготування займає всього пару хвилин, а інгредієнти потрібно найпростіші.
Пропорції соусу підганяйте по своєму смаку, чогось можна додати менше, а чогось більше. Строгих пропорцій тут немає. Яблучний оцет можна замінити на лимонний сік. Для цього рецепта вибирайте арахісову пасту без цукру в складі, з однорідною кремовою консистенцією, без шматочків горіхів. Це соус з яскравим, насиченим смаком, який ідеально підходить для страв в азіатському стилі. Він добре поєднується з фунчозой, ролами з рисового паперу і тушкованими овочами.
- Арахісова паста - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 1-2 Ст. Ложок
- Яблучний оцет - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
- Імбир - 3-5 грам
Підготуйте всі інгредієнти.
З'єднайте в одній чашці соєвий соус, арахісову пасту, яблучний оцет і рослинне масло.
Додайте дрібно натертий часник і імбир.
Перемішайте соус до однорідного стану.
Соус з арахісової пасти готовий.
Смачного!