Цукерки з арахісової пастою
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся простим рецептом, як приготувати цукерки з арахісової пастою. Виходять шоколадні цукерки з кремовою начинкою - незвичайні, в міру солодкі і дуже смачні.
Для цього рецепта необхідні силіконові формочки, інакше цукерки буде неможливо витягнути. Якщо в складі вашої пасти є цукор, то пропустіть крок з сиропом. Шоколад можна взяти будь-який, так само як і посипання зверху, це додасть різноманітності цукеркам.
- Шоколад - 80 грам
- Арахісова паста - 3-4 Ст. Ложок
- Топінамбур сироп - За смаком
- Мигдальні пелюстки - За смаком
- Апельсиновий цукор - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Арахісову пасту змішайте з сиропом топінамбура.
На водяній бані розтопіть шоколад.
Промажьте шоколадом дно і стінки силіконових формочок. Поставте на 15 хвилин в морозильну камеру.
У центр цукерок викладіть арахісову пасту, заповніть формочки на 3/4. Поставте в морозильну камеру ще на 10 хвилин.
Знову розтопіть шоколад, потім покрийте їм верх формочок, зверху присипте мигдальними пелюстками і апельсиновим цукром. Залиште в морозильній камері до повного застигання.
Цукерки з арахісової пастою готові, смачного!