Рецепт Цукерки з арахісової пастою фото

Цукерки з арахісової пастою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Шоколад , Горіхи , Арахіс
Вегетаріанське харчування , Веганські страви
На полуденок , На святковий стіл , Фуршет
Солодке , Десерти , Цукерки
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ділюся простим рецептом, як приготувати цукерки з арахісової пастою. Виходять шоколадні цукерки з кремовою начинкою - незвичайні, в міру солодкі і дуже смачні.

Опис приготування:

Для цього рецепта необхідні силіконові формочки, інакше цукерки буде неможливо витягнути. Якщо в складі вашої пасти є цукор, то пропустіть крок з сиропом. Шоколад можна взяти будь-який, так само як і посипання зверху, це додасть різноманітності цукеркам.

  • Шоколад - 80 грам
  • Арахісова паста - 3-4 Ст. Ложок
  • Топінамбур сироп - За смаком
  • Мигдальні пелюстки - За смаком
  • Апельсиновий цукор - За смаком
цукерки з арахісової пастою - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
цукерки з арахісової пастою - фото крок 2
Арахісову пасту змішайте з сиропом топінамбура.
цукерки з арахісової пастою - фото крок 3
На водяній бані розтопіть шоколад.
цукерки з арахісової пастою - фото крок 4
Промажьте шоколадом дно і стінки силіконових формочок. Поставте на 15 хвилин в морозильну камеру.
цукерки з арахісової пастою - фото крок 5
У центр цукерок викладіть арахісову пасту, заповніть формочки на 3/4. Поставте в морозильну камеру ще на 10 хвилин.
цукерки з арахісової пастою - фото крок 6
Знову розтопіть шоколад, потім покрийте їм верх формочок, зверху присипте мигдальними пелюстками і апельсиновим цукром. Залиште в морозильній камері до повного застигання.
цукерки з арахісової пастою - фото крок 7
Цукерки з арахісової пастою готові, смачного!

Схожі рецепти