Тости з арахісової пастою
(покроковий рецепт з фото)
Арахісова паста - це дуже поживний продукт, який багатий білком, поліненасиченими жирами і магнієм. Такі тости добре насичують і підійдуть для сніданку або обідньої перекушування.
Головна ідея тостів в тому, щоб поєднувати густу арахісову пасту разом з соковитими фруктами або ягодами. Я пропоную використовувати банан і малину, але також добре підійде яблуко. Якщо в складі вашої арахісової пасти вже є цукор, то можна пропустити крок з сиропом. Багато хто не любить арахісову за в'язкість, тому ділюся секретом, як приготувати тости з арахісовим пастою, щоб вийшло смачно.
- Арахісова паста - 2 Ст. Ложки
- Хліб - 70 грам
- Топінамбур сироп - За смаком
- Малина - За смаком
- Банан - 1/2 штуки
- Цукор з апельсиновою цедрою - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
На сухій сковороді з двох сторін обсмажте хліб до хрусткої скоринки.
Намажте на хліб арахісову пасту.
Банан наріжте кружальцями, покладіть їх на тости.
Потім полийте тости сиропом топінамбура. Прикрасьте малиною і цукром з апельсиновою цедрою.
Тости з арахісової пастою готові, смачного!