Французькі тости з шоколадною пастою
(покроковий рецепт з фото)
Французькі тости - відмінне рішення для сніданку! швидко, просто і вишукано. А начинку можна підібрати на свій смак. Наприклад, шоколадну пасту.
Гарячі тости: ніжні і соковиті. Шоколадна нотка надає їм особливий шик. Здавалося б, звичайні грінки… Але немає, промазали шоколадно пастою. А також можна додати до шоколадної пасти міні маршмеллоу - буде смачно!
- Кнопка - 8 скибочок
- Молоко - 100 мілілітрів
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Шоколадна паста - 2-3 Ст. Ложок
- Масло топлене - За смаком (для смаження)
Наріжте батон скибочками завтовшки в 1 см. Змастіть одну сторону шоколадною пастою і накрийте другим скибочкою.
Віночком злегка збийте яйця з цукром і молоком.
Умочіть парні скибочки батона в молочну суміш. Викладіть на сковороду з розігрітим маслом і обсмажте до рум'яної скоринки з двох сторін. Готові тости викладайте на серветки для видалення зайвого масла.
Подавайте тости відразу ж, гарячими. По можливості доповніть свіжими ягодами або фруктами.
Щоб тости швидко не холоднішими, підігрійте тарілки або подавайте їх прямо на сковороді.