Рецепт Французькі тости з апельсином і лимонною цедрою фото

Французькі тости з апельсином і лимонною цедрою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Дієтичне харчування
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Солодке , Тости
Кількість порцій: 6
Час приготування: 15 хв.

У вихідний день приготуйте собі ароматні тости з апельсиновим соком, лимонною цедрою і коньяком. Це відмінний варіант сніданку або полудня. Для аромату також додайте ванілін, корицю і мускатний горіх.

Опис приготування:

Як приготувати французькі тости з апельсином і лимонною цедрою? Це легко і швидко! У яєчно-молочну суміш додайте ароматні цедру, корицю, мускатний горіх і коньяк. Просочіть сумішшю скибочки білого хліба. Тости можна запекти в духовці або обсмажити на сковороді.

  • Яйця - 2 штуки
  • Молоко - 1/2 склянки
  • Апельсиновий сік - 3 Ст. Ложки
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Коньяк - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Цедра лимону - 1 Ст. Ложка
  • Мелена кориця - 1/2 чайних ложки
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Білий хліб - 6 скибочок
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
французькі тости з апельсином і лимонною цедрою - фото крок 1
1. Підготуйте необхідні інгредієнти. Вершкове масло розтопіть на сковороді.
французькі тости з апельсином і лимонною цедрою - фото крок 2
2. Яйця злегка збийте виделкою. Додайте молоко, апельсиновий сік, коньяк, лимонну цедру, ванілін, цукор, сіль, мелену корицю, тертий мускатний горіх і перемішайте.
французькі тости з апельсином і лимонною цедрою - фото крок 3
3. Скибочки хліба умочіть з двох сторін в яєчно-молочну суміш, дайте просочитися.
французькі тости з апельсином і лимонною цедрою - фото крок 4
4. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 10 хвилин або обсмажте на середньому вогні з двох сторін до рум'яної скоринки.
французькі тости з апельсином і лимонною цедрою - фото крок 5
5. Смачного!

Схожі рецепти