Французькі тости з апельсином і лимонною цедрою
(покроковий рецепт з фото)
У вихідний день приготуйте собі ароматні тости з апельсиновим соком, лимонною цедрою і коньяком. Це відмінний варіант сніданку або полудня. Для аромату також додайте ванілін, корицю і мускатний горіх.
Як приготувати французькі тости з апельсином і лимонною цедрою? Це легко і швидко! У яєчно-молочну суміш додайте ароматні цедру, корицю, мускатний горіх і коньяк. Просочіть сумішшю скибочки білого хліба. Тости можна запекти в духовці або обсмажити на сковороді.
- Яйця - 2 штуки
- Молоко - 1/2 склянки
- Апельсиновий сік - 3 Ст. Ложки
- Ванілін - 1 щіпка
- Коньяк - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Цедра лимону - 1 Ст. Ложка
- Мелена кориця - 1/2 чайних ложки
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Білий хліб - 6 скибочок
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
1. Підготуйте необхідні інгредієнти. Вершкове масло розтопіть на сковороді.
2. Яйця злегка збийте виделкою. Додайте молоко, апельсиновий сік, коньяк, лимонну цедру, ванілін, цукор, сіль, мелену корицю, тертий мускатний горіх і перемішайте.
3. Скибочки хліба умочіть з двох сторін в яєчно-молочну суміш, дайте просочитися.
4. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 10 хвилин або обсмажте на середньому вогні з двох сторін до рум'яної скоринки.
5. Смачного!