Компот з яблук і апельсинів
(покроковий рецепт з фото)
Компот з яблук і апельсинів - смачний, прекрасно вгаязикє спрагу напій, який можна варити в будь-який час року! звичайно, особливо актуальним такий компот стає в літній час.
Рецепт, як приготувати компот з яблук і апельсинів, досить простий і мало чим відрізняється від приготування інших простих компотів. Якщо хочете заготовити такий напій на зиму, то просто розлийте готовий компот по чистим стерилізованим банкам і закатати.
- Вода - 2, 5 L
- Яблуко - 2-3 штук
- Апельсин - 1 штука
- Цукор - 120 грам
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Яблука промийте, наріжте їх часточками, видаливши серцевину.
Апельсин поріжте кружечками. Очищати апельсин не варто.
Закип'ятіть воду, відправте в каструлю яблука і апельсин, додайте цукор. Проваріть компот пару хвилин після закипання і зніміть з вогню.
Залиште компот на 30-40 хвилин, щоб він настоявся, а потім приберіть в холодильник.