Рецепт Квас з апельсинів фото

Квас з апельсинів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Апельсин
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На природу , На сніданок
Напої , Квас
Кількість порцій: 3
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Освіжаючий і підбадьорливий апельсиновий квас легко приготувати в домашніх умовах. Напій має екзотичний смак і приємний аромат. Квас зарядить вас бадьорістю і енергією на цілий день!

Опис приготування:

Це найпростіший рецепт приготування квасу з апельсинів. Якщо вам набрид традиційний хлібний квас, спробуйте приготувати квас апельсиновий. Цитрусові напої мають приголомшливий ефект"бадьорості" , що якраз таки потрібно в літню спеку. Гарного вам дня!

  • Апельсин - 1 штука
  • Лимонна кислота - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 300 грам
  • Дріжджі - 10 грам (пресовані)
  • Вода кип'ячена - 3 L
квас з апельсинів - фото крок 1
Апельсин ретельно промийте і наріжте часточками (разом з шкіркою). Помістіть часточки в 3х літрову банку.
квас з апельсинів - фото крок 2
Змішайте цукор і пресовані дріжджі, ретельно перемішайте.
квас з апельсинів - фото крок 3
Суміш цукру і дріжджів додаємо в банку, заливаємо 3 літра кип'яченої теплої води.
квас з апельсинів - фото крок 4
Ставимо банку в тепле місце на добу. Кришку злегка прикрийте, але не щільно.
квас з апельсинів - фото крок 5
Через 24 години процідіть квас через марлю і розлийте по пляшках. Зберігайте в холодильнику.
квас з апельсинів - фото крок 6
Пийте на здоров'я!

Схожі рецепти