Рецепт Хрустка смажена кукурудза фото

Хрустка смажена кукурудза
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кукурудза
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 20 хв.

Смажена кукурудза - це дуже смачна страва, яке дуже люблять подавати з пивом у вигляді закуски або як гарнір до м'яса. На мою рецептом можна готувати і зерна і цілі качани кукурудзи.

Опис приготування:

Для приготування смаженої кукурудзи на сковороді найбільш підходящими є молоді качани (молочні). Вони дуже соковиті і м'які, а тому встигнуть добре приготуватися без тривалої термічної обробки. Кормові сорти і «дорослі» качани мають набагато більш тверде зерно. При смаженні такий продукт з великою ймовірністю просто підгорить, так і не встигнувши дійти до повної готовності. Тому врахуйте це при виборі кукурузки.

  • Варена кукурудза - 250 грам
  • Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Рисове борошно - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 3 Ст. Ложки
  • Чорний перець - 1 Чайна ложка
  • Цибуля зелена - 2 Ст. Ложки
  • Koriandr - 2 Ст. Ложки
  • Чилі - 1/2 чайних ложки
  • Кріп - 1 пучок
  • Петрушка - 1 пучок
хрустка смажена кукурудза - фото крок 1
1. Змішайте в неглибокій ємності кукурудзяний крохмаль, рисове борошно, кукурудзу, сіль і перець.
хрустка смажена кукурудза - фото крок 2
2. Залийте суміш водою і перемішайте.
хрустка смажена кукурудза - фото крок 3
3. Обсмажте суміш на сковороді, поки вона не стане хрусткою і золотистою.
хрустка смажена кукурудза - фото крок 4
4. Додайте в кукурудзу подрібнений кріп, петрушку, цибуля і перемішайте суміш.

Схожі рецепти