Хрустка смажена кукурудза
(покроковий рецепт з фото)
Смажена кукурудза - це дуже смачна страва, яке дуже люблять подавати з пивом у вигляді закуски або як гарнір до м'яса. На мою рецептом можна готувати і зерна і цілі качани кукурудзи.
Для приготування смаженої кукурудзи на сковороді найбільш підходящими є молоді качани (молочні). Вони дуже соковиті і м'які, а тому встигнуть добре приготуватися без тривалої термічної обробки. Кормові сорти і «дорослі» качани мають набагато більш тверде зерно. При смаженні такий продукт з великою ймовірністю просто підгорить, так і не встигнувши дійти до повної готовності. Тому врахуйте це при виборі кукурузки.
- Варена кукурудза - 250 грам
- Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Рисове борошно - 2 Ст. Ложки
- Вода - 3 Ст. Ложки
- Чорний перець - 1 Чайна ложка
- Цибуля зелена - 2 Ст. Ложки
- Koriandr - 2 Ст. Ложки
- Чилі - 1/2 чайних ложки
- Кріп - 1 пучок
- Петрушка - 1 пучок
1. Змішайте в неглибокій ємності кукурудзяний крохмаль, рисове борошно, кукурудзу, сіль і перець.
2. Залийте суміш водою і перемішайте.
3. Обсмажте суміш на сковороді, поки вона не стане хрусткою і золотистою.
4. Додайте в кукурудзу подрібнений кріп, петрушку, цибуля і перемішайте суміш.