Фокачча - рецепти від домашніх кухарів

Фокачча без дріжджів

Фокачча без дріжджів

Якщо ви не боїтеся трансформувати класичні рецепти, зверніть увагу на цю оригінальну і дійсно дуже просту ідею, як приготувати фокаччу без дріжджів. Звучить інтригуюче? запам'ятовуйте! опис приготування: Таку фокаччу можна зробити в домашніх умовах всього за якихось півгодини. Її можна подават...

читати далі
Фокачча (без вимішування тесту)

Фокачча (без вимішування тесту)

Якщо потрібна велика порція коржів для сендвічів, пропоную спекти традиційну італійську випічку, вона виручить. Отже, приступаємо до рецептом! опис приготування: Все більшої популярності набирають численні рецепти, що не потребують вимішування тесту. Пропоную саме такий варіант, тісто буде лег...

читати далі
Фокачча (булочки)

Фокачча (булочки)

Ніякого замісу тіста, тільки тривала його настоянка - ось весь секрет рецепта. Краще зробити тісто з вечора, щоб воно постояло цілу ніч, а вранці приступайте до випікання! опис приготування: Традиційну форму цієї італійської випічки можна сміливо поміняти, від цього її смак зовсім не зіпсуєтьс...

читати далі
Фокачча для сендвічів

Фокачча для сендвічів

Напевно багато хто пробував італійську фокаччу? дійсно, це дуже смачний хліб і зробити його неважко в домашніх умовах. подивіться, як приготувати особливу фокаччу — для сендвічів. опис приготування: У цій фокаччи нейтральний смак, що дуже підходить для різноманітних бутербродів і сендвічів. Їх...

читати далі
Фокачча дріжджова

Фокачча дріжджова

Італія славиться не тільки пастою або піцою. Сьогодні зробимо одну з різновидів самого популярного італійського хліба. Розповім вам про просте і смачне рецепті, як приготувати фокаччу дріжджову. опис приготування: Фокаччу можна їсти відразу після приготування, поки випічка ще гаряча, а також п...

читати далі
Фокачча (рецепт)

Фокачча (рецепт)

Якщо вас захоплює італійська кухня, хочете потроху освоїти її ази, тоді пропоную почати з самого традиційного. розповім, як приготувати фокаччу. цей хліб (коржик) завжди стане в нагоді. опис приготування: Хочете готувати фокаччу також віртуозно, як італійські господині? Почніть з самого просто...

читати далі
Фокачча з цибулею і оливками

Фокачча з цибулею і оливками

Хоча фокаччею і вважається альтернативою хлібу, але я її так би не назвала. Вона настільки смачна, що ставити її лише доповненням до страви просто неправильно. Випічка заслуговує першого місця! опис приготування: А цей рецепт мене просто підкорив! Поєднання інгредієнтів спочатку здається неспо...

читати далі
Фокачча з цибулею на дріжджовому тесті

Фокачча з цибулею на дріжджовому тесті

Дріжджове тісто можна вважати універсальним, так як воно є основою для різного роду випічки. У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати фокаччу з цибулею на дріжджовому тесті, ароматну і смачну. опис приготування: Тепер ви можете приготувати традиційну італійську випічку у себе вдома, адже ...

читати далі
Фокачча з цибулею, розмарином і фетою

Фокачча з цибулею, розмарином і фетою

Пропоную традиційну італійську випічку, як приготувати фокаччу з цибулею, розмарином і фетою. Цю випічку частенько порівнюють з іншої популярної випічкою - піцою, тільки тут важливий сам корж. опис приготування: Найголовніше при випічці фокаччи - зробити смачне тісто, а для начинки можна викор...

читати далі
Фокачча з оливками і беконом

Фокачча з оливками і беконом

Оливки і бекон - це ще одна відмінна наповнення для фокаччи. Вибирайте оливки без кісточок, можете покласти їх цілком або нарізати. розповім, як приготувати фокаччу з оливками і беконом. опис приготування: Фокаччу можна розігріти в мікрохвильовій печі, якщо вона вже охолола. Випічка буде м'яко...

читати далі
Фокачча з орегано

Фокачча з орегано

Якщо ви любите гратися домашньою випічкою, вас напевно зацікавить рецепт фокаччи з орегано. Витрат на приготування цього італійського хліба багато не потрібно, проте смак — вражаючий! опис приготування: Сьогодні вашій увазі я представляю рецепт фокаччи з орегано. сподіваюся, ви оціните: 1. Для...

читати далі
Фокачча з соусом «песто»

Фокачча з соусом «песто»

Фокачча з соусом "; Песто" — це дріжджові булочки в апетитному соусі із зелені, посипані сиром. Така випічка виходить шалено смачною завдяки смачному тесту, сусу і моцарелла. Спробуйте! опис приготування: Насправді немає нічого складного в приготуванні фокаччи — досить лише гарненько замісити ...

читати далі
Фокачча з вишнею та розмарином

Фокачча з вишнею та розмарином

Фокачча - традиційна італійська коржик, представляє собою прісний дріжджовий хліб з борошна, води і дріжджів. Фокачча є праматір'ю піци. опис приготування: Приготування фокаччи займає зовсім небагато часу (всього півгодини), інше - це в основному час, необхідне для підняття тесту. Фокаччу можн...

читати далі
Фокачча з зеленню

Фокачча з зеленню

Кожна італійська господиня на пам'ять знає, як спекти хорошу фокаччу із зеленню і зі звичайної трапези зробити практично святкову. Слухаємо поради італійок і готуємо фокаччу з зеленню! опис приготування: Отже, до вашої уваги — рецепт фокаччи з зеленню: 1. Беремо невелику мисочку, змішуємо в ні...

читати далі
Фокачча тонка без дріжджів

Фокачча тонка без дріжджів

свіжа, золотистая, тонка фокаччею без дріжджів виходить дуже смачною. розповім, як її приготувати. Для тих, хто не вживає дріжджі, цей рецепт - прекрасний вибір домашньої хлібної випічки. опис приготування: За цим рецептом можна приготувати 4 фокаччи діаметром близько 20 см або більше дрібні в...

читати далі
Фокачча тонка хрустка

Фокачча тонка хрустка

Смачні італійські коржики, які можна використовувати замість хліба, як окремий продукт, як основу для бутербродів або сендвічів. Ними просто можна перекусити в обідню перерву. опис приготування: Хочу поділитися з вами рецептом неймовірно смачних бездріжджових коржів родом з Італії і розповісти...

читати далі
Фокачча тонка з часником

Фокачча тонка з часником

Фокачча - це італійські коржі, які готують з дріжджового або прісного здобного тіста. Вони чудово поєднуються з бульйону, навісів. ділюся, як приготувати тонку фокаччу з часником. опис приготування: Ця випічка дуже нескладна в приготуванні. За смаком нагадує піцу, але фокаччу не готують з начи...

читати далі
Фокачча

Фокачча

Пропоную вам дізнатися, як приготувати фокаччу, традиційне блюдо італійської кухні. Це пшеничне коржик, її можна подавати замість хліба до перших страв або використовувати як основу для бутербродів. опис приготування: Завдяки особливій технології приготування фокачча виходить неймовірно повітр...

читати далі
Італійський хліб фокачча

Італійський хліб фокачча

Приготуйте дуже смачний італійський хліб. На перший погляд, здається, що нічого незвичайного в ньому немає. Але яке "; післясмак ";! кількість порцій: 6-8 борошно— 2 склянки Тепла вода— 2/3 склянки Оливкова олія— 4 Ст. ложки дріжджі, пачка— 1/3 штуки цукор— 1 Чайна ложка сіль— 0,5 чайних ложки ...

читати далі