Песто - рецепти від домашніх кухарів

Домашній соус «песто»

Домашній соус «песто»

Настійно рекомендую вам дізнатися, як приготувати домашній соус "; Песто" - неймовірно красивий соус ізмрудного кольору з яскравим освіжаючим смаком, який підійде для тостів, закусок і салатів! опис приготування: Італійські соуси завжди відрізнялися неймовірно апетитним виглядом і карколомним ...

читати далі
Фокачча з соусом «песто»

Фокачча з соусом «песто»

Фокачча з соусом "; Песто" — це дріжджові булочки в апетитному соусі із зелені, посипані сиром. Така випічка виходить шалено смачною завдяки смачному тесту, сусу і моцарелла. Спробуйте! опис приготування: Насправді немає нічого складного в приготуванні фокаччи — досить лише гарненько замісити ...

читати далі
Песто Дженовезе

Песто Дженовезе

Песто гіновезе — моє улюблене песто! Робиться з кедровими горішками і листям базиліка. Додайте трохи пармезану, і ви закохаєтесь в песто Дженовезе! опис приготування: Песто Дженовезе можна використовувати як заправку для салатів. Або подавати разом тостами або крекерами. З песто Дженовезе поєд...

читати далі
Песто з авокадо

Песто з авокадо

Цей яскравий і смачний соус піднімає настрій і налаштовує на позитив. Є багато варіантів його приготування, ну а песто з авокадо — рідкісний, але досить цікавий соус з м'яким смаком. опис приготування: Представляю вам дуже оригінальний варіант песто, з яким я познайомилася зовсім недавно. Цей ...

читати далі
«песто» з смажених перців

«песто» з смажених перців

Ще одна цікава і смачна варіація популярного італійського соусу. Запишіть собі рецепт, як приготувати «Песто» з смажених перців, і обов'язково спробуйте його зробити самостійно. опис приготування: Якщо ви коли-небудь готували цей соус, то ця варіація абсолютно відрізняється від тієї, що робили...

читати далі
Песто з руколи

Песто з руколи

У песто з руколи я додаю волоські горіхи! повірте, виходить приголомшливо! Просто пальчики оближеш! Песто добре підходить для страв з макаронів і салатів. Також песто можна намазувати на тости. опис приготування: песто — це відмінна альтернатива кетчупу або майонезу. Ви можете заправити їм сал...

читати далі
Песто класичний

Песто класичний

Песто - соус, який був придуманий в Італії ще в 19 столітті, і з часом зовсім не втратив своєї популярності, а навпаки став ще більш затребуваним. Вам знадобиться його рецепт для багатьох випадків. опис приготування: Запишіть собі в кулінарну книгу, як приготувати песто класичний. Він виходить...

читати далі
Песто зі шпинатом і мигдалем

Песто зі шпинатом і мигдалем

класичні, давно полюбилися рецепти іноді хочеться освіжити, згодні? Ось, наприклад, хочу запропонувати вам цікаву і нескладну варіацію соусу песто. Спробуйте і оцініть новий смак! опис приготування: Такий соус можна подавати до столу як закуску, з овочами або чіпсами, наприклад, а також викори...

читати далі
Салат з капусти брокколі

Салат з капусти брокколі

Салат з капусти брокколі — справжня овочева феєрія. Ми будемо готувати цей салат з соковитим помідором, солодким перцем, кедровими горіхами, маслинами і соусом песто. Смак виходить чудовий! опис приготування: Простий рецепт салату з капусти брокколі добре підходить для приготування його в літн...

читати далі
Соус «песто» з кінзи

Соус «песто» з кінзи

Цей популярний зелений соус можна зробити зі свіжого базиліка, петрушки, кінзи, шпинату, щавлю і іншої зелені. Сьогодні розповім про одну з варіацій, як приготувати соус «Песто» з кінзи. опис приготування: Оскільки взимку знайти базилік не так вже й просто, а відмовляти собі в освіжаючому соус...

читати далі
Буряковий соус

Буряковий соус

Я рідко готую щось з буряка. Борщ і закуска з часником, ось, мабуть, всі страви, які я знаю з дитинства. Пора розширювати кулінарні кордону, і вчитися чогось нового. Читайте рецепт! опис приготування: Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати буряковий соус, він же — червоний песто. Його с...

читати далі
Веганські песто

Веганські песто

песто — традиційний італійський соус зі свіжого базиліка, оливкового масла, сиру і кедрових горіхів. Такий соус добре підходить для піци, пасти, салатів і хліба. Веганська версія песто відрізняється тим, що замість сиру використовуються харчові дріжджі. Вони додадуть соусу приємний сирно-горіхови...

читати далі