Песто з руколи
(покроковий рецепт з фото)
У песто з руколи я додаю волоські горіхи! повірте, виходить приголомшливо! Просто пальчики оближеш! Песто добре підходить для страв з макаронів і салатів. Також песто можна намазувати на тости.
Песто - це відмінна альтернатива кетчупу або майонезу. Ви можете заправити їм салат, прикрасити закуски і подати з тостами або грінками. У песто маку крекери і шматочки овочів. Спробуйте це незвичайне песто з руколи з волоськими горіхами! Пам'ятайте про те, що рукола - дуже корисна зелень! А волоські горіхи покращують мозкову активність. Нехай навіть ваші соуси будуть корисними. Пропоную рецепт песто з руколи з фото.
- Рукола - 100 грам
- Грецькі горіхи - 3 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 5 Ст. Ложок
- Лимон - 0, 5 штуки (нам знадобиться лимонний сік.)
- Мед - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі інгредієнти.
Викладіть рукколу в блендер і вичавіть туди ж сік половини лимона.
Висипати в блендер волоські горіхи.
Вилийте оливкову олію.
І останнім до інгредієнтів для песто з руколи ми додаємо мед.
Добре подрібніть всі інгредієнти. Песто маємо отримати однорідним без шматочків і грудочок. Подавайте до столу з закусками, або у вигляді соусу в гарячих страв.