Рецепт Песто з руколи фото

Песто з руколи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Горіхи , Грецькі горіхи
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Соуси , Песто
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

У песто з руколи я додаю волоські горіхи! повірте, виходить приголомшливо! Просто пальчики оближеш! Песто добре підходить для страв з макаронів і салатів. Також песто можна намазувати на тости.

Опис приготування:

Песто - це відмінна альтернатива кетчупу або майонезу. Ви можете заправити їм салат, прикрасити закуски і подати з тостами або грінками. У песто маку крекери і шматочки овочів. Спробуйте це незвичайне песто з руколи з волоськими горіхами! Пам'ятайте про те, що рукола - дуже корисна зелень! А волоські горіхи покращують мозкову активність. Нехай навіть ваші соуси будуть корисними. Пропоную рецепт песто з руколи з фото.

  • Рукола - 100 грам
  • Грецькі горіхи - 3 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 5 Ст. Ложок
  • Лимон - 0, 5 штуки (нам знадобиться лимонний сік.)
  • Мед - 1 Ст. Ложка
песто з руколи - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
песто з руколи - фото крок 2
Викладіть рукколу в блендер і вичавіть туди ж сік половини лимона.
песто з руколи - фото крок 3
Висипати в блендер волоські горіхи.
песто з руколи - фото крок 4
Вилийте оливкову олію.
песто з руколи - фото крок 5
І останнім до інгредієнтів для песто з руколи ми додаємо мед.
песто з руколи - фото крок 6
Добре подрібніть всі інгредієнти. Песто маємо отримати однорідним без шматочків і грудочок. Подавайте до столу з закусками, або у вигляді соусу в гарячих страв.

Схожі рецепти