Крем-суп з руколи
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами своїм самим козирним рецептом - крем-суп з руколи. Готується легко і швидко, а виходить - дуже смачно. Думаю, багато оцінять це кулінарний витвір.
Рецепт приготування крем-супу з руколи я знайшов в інтернеті на одному англомовному кулінарному сайті, де готують чисто вегетаріанські страви. Окрім того, що я великий шанувальник руколи і обожнюю все страви з цієї дуже смачною зелені, мене привабила подача крем-супу з руколи. Мої друзі були в дикому захваті від цього супу - спершу їх вразила подача, ну а вже потім - смак страви.
Крем-суп з руколи подається в холодному вигляді з білим італійським хлібом. Всім бажаю гарного дня!
- Рукола - 120 грам
- Цибуля - 60 грам
- Вершки 20% - 100 мілілітрів
- Вода або бульйон - 100 мілілітрів
- Варене куряче яйце - 1 штука
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Перець, сіль - - За смаком
- Свіжа зелень - - За смаком
Рукколу добре промиваємо.
З усієї кількості руколи беремо невелику жменьку, дрібно ріжемо її і відкладаємо в сторону. Використовувати її будемо трохи пізніше.
Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями і обсмажуємо на сковорідці в маслі до золотистого кольору.
Потім до цибулі додаємо цілі листя руколи і вливаємо бульйон. Тушкуємо все на середньому вогні близько 10 хвилин.
Потім вливаємо вершки і тушкуємо все ще близько 5 хвилин.
Потім весь вміст сковорідки трохи охолоджуємо і перекладаємо в блендер. Подрібнюємо до однорідної маси.
У масу додаємо дрібно посічену рукколу. Перемішуємо.
Тепер найголовніше - рівномірно розливаємо наш суп по порційних склянках. Всього їх виходить 5 штук по 50 мл. І відправляємо склянки з супом в холодильник.
Потім очищаємо варене яйце, розминаємо його виделкою і вийшла крихтою посипаємо супчики.
Посипаємо свіжою зеленню і подаємо до столу. Смачного!