Салат з полуниці і руколи
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.
Незвичайний салат, поєднання полуниці і руколи з насінням маку. Особисто я готую салат з полуниці влітку на дачі, коли і то, і інше можна зірвати прямо з грядочки. Рекомендую спробувати!
Опис приготування:
Салат з полуниці і руколи вперше я спробувала в одному вишуканому ресторані! Він був досить дорогий, тому я вирішила навчитися робити його будинку. Вийшло у мене з першого разу. Я в точності відновила той прекрасний ресторанний смак Люблю робити цей салат для себе. Іноді подаю подругам. Чоловік їсть його замість десерту І правда він солодкий, завдяки полуниці. Спробуйте обов'язково!
- Лимон - 1 штука (будемо використовувати як цедру, так і сік)
- Білий винний оцет - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Насіння маку - 1 Ст. Ложка
- Рукола - 250 грам
- Фета - 200 грам
- Мигдаль - 100 грам
- Полуниця - 350 грам
- М'ята - 1 штука (пучок)
Насамперед помийте рукколу, покладіть її на рушник, щоб вона швидше висохла.
Вимийте полуницю і наріжте її четвертинками і половинками.
Чистий mindaly, для цього опустіть його в окріп на 2-3 хвилини. Розріжте на рівні стружки і трохи підсмажте на оливковій олії.
Помийте м'яту. Дрібно нарвіть листочки. Салат з полуниці у руколи придбає освіжаючий смак, спасибі myate:)
Натріть сир Фета.
Натріть лимонної цедри. Перемішайте всі інгредієнти. Додайте насіння маку, цукру, лимонну цедру. Заправте салат винним оцтом і лимонним соком.
Перемішайте. Ваш салат з полуниці і руколи готовий! Насолоджуйтесь!