Салат з руколи з кедровими горішками
(покроковий рецепт з фото)
Створення салату - це творчий процес. Я відкриваю холодильник і змішую знайдені продукти. Особливо вдало виходять овочеві варіації. Завжди просто, свіжо і смачно. Дивіться і готуйте!
Я описала для вас, як приготувати салат з руколи з кедровими горішками. Легке блюдо з гірчичною заправкою родом з Італії. Всі інгредієнти можна дістати і в наших магазинах. Подавайте цей салат до пасти з морепродуктами або до печена картопля. Також в складі доречно виглядатимуть помідори черрі.
- Рукола - 100 грам
- Фета - 100 грам
- Буряк - 3 штуки (маленька)
- Latuk - 0, 5 штуки
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Бальзамічний оцет - 2 чайних ложки
- Дижонская гірчиця - 0, 5 чайних ложки
- Мед - 0, 5 чайних ложки
- Кедрові горіхи - 50 грам
- Сіль - За смаком

Sveklu чистий, промийте і наріжте пластинками. Розкладіть овочі на деко, і приправити сіллю. Запікайте буряки протягом 20 хвилин при 200 градусах. Залиште її охолоджуватися.

Горіхи обсмажте до золотистого кольору на сухій сковороді. Остудіть їх. Я часто беру суміш горішків або горіхів + насіння.

Промийте та висушіть рукколу з латуком. Перекладіть зелень в салатницю.

Зробіть заправку з гірчиці, меду, солі, масла і оцту. Всі продукти змішайте і заправте. Салат готовий! Смачного!